Släng ditt "klockan är ganska mycket" i väggen

Klockan är redan ett och jag har inte fått något plugg gjort. Jag slutade redan vid tjugo i tio och har inte pluggat? Så där går min tankegång på ett ungefär varje dag. Jag rabblar alltid upp allt jag INTE fått gjort och allt som stressar mig. Det är som att jag helt glömt vad jag faktiskt åstadkommit under dagen. Jag måste lägga av med det nu. Måste lära mig att skrika åt mig själv hur jävla bra jag är istället för att grotta ner mig i vad mer jag skulle gjort.

Men vet du vad, idag har jag faktiskt spenderat fyrtio minuter på gymmet vilket inte är vanligt. Jag träffade en gammal vän på tunnelbanan på väg hem. Dessutom köpte jag en god påse med naturgodis för det förtjänar jag. Jag har även hunnit laga min lunch och skrivit det här inlägget. Så släng ditt "klockan är ganska mycket" i väggen, för det är den inte.

Idag är planen att jag ska plugga lite till för att sedan vid fyra tiden dra iväg till stallet. När jag sedan kommer hem ska jag bara ta det lungt och troligtvis läsa hela kvällen. Är helt fast i den bok jag läser nu "Den lilla bokhandeln i Paris" heter den och är skriven av Nina George. En bok som handlar om den nakna kärleken och på baksidan står det "En magisk roman för alla dem som tror att ordets kraft kan läka ett brustet hjärta". Helt enkelt en bok för mig och en som jag starkt rekommenderar.

Gillar

Kommentarer