Skincare wishlist

Hej hörrni!

Jag har på senaste blivit helt galen i hudvård. Verkligen försökt lära mig allt. Vad som är bra för ansiktet, syror och dess effekter samt vilka som inte ska kombineras. Det har resulterat i att jag hittat en hel del produkter som jag skulle vilja få hem i brevlådan. Här är några av dem som ligger på min "Want to buy"-lista.

Jag har då utgått från min egna hy som är rätt fet i själva t-zonen och torr runt om samt öppna/stora porer i de feta områdena. Så detta är produkter som jag läst ska vara bra för just min hudtyp.

Alla dess produkter är cruelty free

Två produkter som innehåller BHA syra, den har djuprengörande effekt som rengör ner i talgkörteln och är effektiv på aknerelaterade problem som pormaskar och finnar. Den har även en sammandragande effekt som är effektiv mot öppna porer.

Medik8's rengörings gel innehåller även AHA syra som även den har en effektiv djuprengörande effekt samt skalar av torra hudceller.

En ansiktskräm som innehåller SPF vilket är extremt viktigt för att skydda sin hy. Samt serumet Niacinamide 10% + Zinc 1% då niacinamide är en bra ingrediens som jobbar på att minska synligheten av förstorade porer, jämnar ut hudtonen och stärker hudens barriär.

Jag är ju då inte hudterapeut utan lärt mig otroligt mycket om hudvård på Hudspecialisten.se där sex kvinnor som är utbildade hudterapeuter delar med sig av sin fantastiska kunskap om hudvård.

  • Postad i: Tips

Gillar

Kommentarer