Prag

Prag var helt underbart, vi träffa super fina människor, ölen var billig och det var hur vackert som helst!

Under vår tre nätters vistelse i Prag bodde vi på ett hostel vid namn Sir Toby´s. Ett super nice hostel som jag definitivt rekommenderar, finns möjlighet betala för en frukost buffé och egen bar på nedre våningen. Sir Toby´s hade även ett flertal aktiviteter, erbjudanden på guidade turer och en hel del annat. Vi bodde i en sovsal för tjejer med tolv bäddar, duscharna var fräscha, en stank men den gick såklart att undvika.

I Prag var det helt klart fler turister än i Kraków. Vi försökte så gott vi kunde undvika de stora turistmassorna för att få en lugnare tur runt staden.

Bara tio minuters promenad från vårt hostel hittade vi ett super mysigt frukost hak och vi passade helt klart på att lyxa till det en av mornarna. Tvärs över gatan från vårt hostel hittade vi även ett super nice vietnamesiskt hak. Där åt vi majoriteten av våra middagar, billigt och hur gott som helst. .

Vi gick upp till slottet

Åt go glass

Såg fina byggnader och platser

Vi gick till en riktigt nice bar

  • Postad i: Resor

Gillar

Kommentarer

ineees
ineees,
Men åh! Vilka fina bilder du tagit, riktigt pinterestmaterial<3 Var i Prag i höstas, så cool stad verkligen!
nouw.com/ineees
felis
felis,
Var helt hundra på att jag svarat på din kommentar??? men tack så hemskt mycket! prag var verkligen hur nice som helst! <3
nouw.com/felis