Mina fyra största inspirationer

Jasmin Faith som på youtube går under namnet Jusuf. Jag blir så sjukt inspirerad av hennes weekly vlogs, mourning routine eller bara hennes sätt att filma. Jag rekommenderar verkligen hennes kanal, ni kommer till den om ni klickar på bilden.

Emma Mettler, som även är en vän till Jasmin Faith aka Jusuf. Även hon lägger upp mycket videos som både inspirerar mig i min vardag men även estetiskt och lite då och då här på bloggen.

Flora Wiström, som släppte sin egna biografi Stanna 2016 och drev även en podkast "Flora och Frida" med Frida Vega Salomonsson från 2015-2017. Jag kom till Floras blogg efter att ha lyssnat på en hel del av podcasten och sedan dess följt den regelbundet. Hon skriver på ett så himla avslappnat sätt som jag älskar och är en person som inspirerar mig så otroligt mycket.

Bloggen som drivs av Eric. En otroligt fin blogg som innehåller en massa fina och inspirerande bilder. Bilderna är galet fina i sina jordnära toner och passar perfekt till den minimalistiska stilen som sidan annars har. En stark rekommendation och lika så här kommer du till sidan om du klickar på bilden. Kram

Gillar

Kommentarer

Viktorhognas,

Intressant! 😃

nouw.com/viktorhognas