Kroatien

Efter en otroligt vacker busstur genom Slovenien kom vi sedan fram till Pula. Pula är en liten stad vid kusten och oj vad jag tyckte om den platsen.

Vi stannade i Pula i fyra nätter som vi spenderade på ett hostel vid namn Riva Hostel. Ett hostel som jag kanske inte var super impad av, det kändes lite obekvämt vid vissa tillfällen. En man som jobbade där om dagarna gav rätt obehagliga intryck. Men för övrigt träffade vi även otroligt härliga människor där och stämningen bland alla besökare var väldigt trevlig.

En spännande utsikt från ett fönster på vandrarhemmet samt världens mest välbevarade colosseum (coolt som fan).

En mycket god ost som vi åt till frukost varje dag samt en god pastarätt vi vart bjudna på av en som bodde på vandrarhemmet.

Äntligen hittade vi vår efterlängtade fruktmarknad

Mer frukt

Fina stenstränder och första doppet för sommaren (sjukt)

Kanske en kvart efter att bilden togs började det spöregna. Något som sedan utvecklades till en storm, som tur var hann vi tillbaka till vandrarhemmet innan allt bröt ut. Dock så blåste våra fönster upp inne i vår sovsal so det regnade in en hel del då det tog ett tag att stänga det slitna fönstret.

För att sammanfatta var Pula ändå en väldigt fin plats. Vi hade en del skumma upplevelser men bortsätt från det var det en plats jag absolut skulle kunna åka tillbaka till.

  • Postad i: Resor

Gillar

Kommentarer

ineees
ineees,
Väldigt vackra bilder och fint att få läsa dina tankar om platsen❤️ kram
nouw.com/ineees
felis
felis,
Taack! Det var så himla fint och mysigt! <3
nouw.com/felis
dks
dks,
Så fine bilder 😊 Ha en fin dag 😊
nouw.com/dks
felis
felis,
TAck!! Detsamma <3
nouw.com/felis
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Kroatien trodde jag var "sunkigt" om man kan säga så, tills bara för något år sedan då jag ändrade inställning helt och vill mer än gärna dit! Verkar otroligt <3
nouw.com/emmaengstrom
felis
felis,
Jag hade inte riktigt någon bild av Kroatioen alls innan jag åkte dit, men blev heltklart chockad när jag väl kom dit, kram
nouw.com/felis
Ida,
Så himla mysiga och fina bilder!! 😃
idanilssonphoto.se
felis
felis,
Taack fina du !! kram <3
nouw.com/felis