Kärlek och relationer

Mise ligger bakom mig tryckt mot elementet. Vetskapen om att hon finns så nära skapar ett lugn inom mig. Jag fryser och är rädd för ensamheten. Det finns perioder som ensamheten förvandlas till en demon inom en som inte vill lämna. Mina beslut kan bli destruktiva och impulsiva när det är som värst, bara för att få känna lite värme.

Jag åker hem till honom igen fast jag sagt till mig själv att inte göra det. Det finns inget där, ingen kemi utan bara en flyktig närhet. Han håller mig tätt intill sig när vi sover, det blir varmt och klibbigt. Jag vet inte om jag ska dra mig ur eller bara ligga kvar och försöka somna om.

Under kvällen tog jag mig samman och varnade honom för mig. Det är inte första gången jag gjort det, jag blir så rädd för att såra.

- Bli inte kär, jag kan inte sånt. Han skrattar till och påpekar att det är första gången jag "spelar med öppna kort". Något som jag sällan gör. Jag sitter ofta tyst eller byter samtalsämne när någon vill gräva lite djupare. Det är ju ofta bara en flyktig närhet, det finns inget att gräva fram.

Min psykolog tittar på mig med en frågande blick när jag berättar om min syn på relationer, eller kanske snarare hur jag känner kring det.

- Jag har aldrig riktigt velat sträva efter det som andra kanske gör. Det verkar helt fantastiskt att vara kär, men det är det läskigaste jag vet.

Jag avundas er som har varit eller kanske är kära. Ni är så sjukt starka, så sjukt modiga. Att våga ge sitt hjärta till någon annan.

  • Postad i: Texter

Gillar

Kommentarer

ineees
ineees,
Gud vad duktig du är på att skriva Felicia, väldigt träffsäkert. Det ÄR läskigt att bli kär, men det är värt det. Man får knappast något bra här i livet utan lite besvär på vägen. Det är okej❤️ Mer sånna här texter av dig, älskar!!!
nouw.com/ineees
felis
felis,
åååh tack fina du! var så sjukt längesen jag skrev sist, det värmer verkligen <3
nouw.com/felis