Känns veckan tuff?

Här har du några tips på hur du kan peppa upp dig själv för veckan eller ta en behövlig paus. Ta dig ut och lek i snön! Det kan vara en mysig promenad plumsandes i snön med nästan lite för mycket kläder och helt utan en tanke på att du kan bli blöt. Kanske tar du pulkan och swoshar ner för en backe eller längdskidorna på ett äventyr? Kan vara allt från en timme till tjugo minuter

Kanske sätter du dig i tio minuter eller mer med en guidad meditation från Headspace? Själv så älskar jag denna app och använder den ofta på kvällen för att få min kvällsro. Men med ett mål att böja använda den på morgnarna också.

Känner du för att göra en god shake eller till och med baka? Får du över kan du ju även bjuda en vän eller så!

Eller kanske gör du som jag och kryper ner under täcket med en go bok? Något som alltid hjälper en att koppla av från den stressiga vardagen.

Släpp tankarna och dansa som att ditt ilv hängde på det! Förra veckan så gjorde jag det till den gräns att min tofs gick sönder och används nu som ett hårband istället! Men shit vilken känsla det är att bara släppa loss bakom stängda dörrar. Borde göra det betydligt oftare!

Glöm inte heller att ta din tid för att strukturera och planera. Då kommer din vecka inte att kännas för överväldigande och du får en tydligare bild på vad som behövs göras, ta hand om dig

  • Postad i: Tips

Gillar

Kommentarer