Jag är på väg åt rätt håll

Är så sjukt peppad inför den hösten som kommer, kroppen nästan spricker. Inget som har med själva årstiden att göra, älskar den vi närmar oss nu. Det har mer att göra med mina planer.

Jag har nu sökt flera "entermins kurser" och är hur peppad som helst. Ska äntligen få ändra min vardag efter två års jobb, ett jobb jag inte riktigt ser en framtid i.

Men nu närmar jag mig det jag faktiskt vill, det jag drömmer om närmar sig. Det känns rätt overklig och är innerst inne livrädd. Har inte pluggat på två år, hur är det egentligen? Är rädd för att allt ska bli helt överväldigande, rädd för att det ska bli för mycket, rädd samtidigt som jag knappt kan vänta till hösten.

När jag var liten drömde jag om att bli författare. Hela somrar kunde jag spendera med att plöja igenom anteckningsbok efter anteckningsbok. Historierna bara flödade genom mig. Men sen började vi skriva i skolan och mina texter förvandlades till ett måste, ett måste utan kreativitet. Dem skulle följa strukturer och det blev helt fel. Sakta men säkert dog mitt intresse för skrivandet, jag kände mig dålig, strukturerna tog över min kreativitet.

Efter jag sökt kurserna höll på att spricka av väntan, en väntan som inte gick att hålla inombords. När jag ringde en nära vän för att berätta blev hennes röst full av glädje och väntan. "Du tar dig tillbaka till dina rötter Felicia, vad glad jag blir för dig". Hennes värme gav mig kraft, min rädsla blev mindre och en trygghet sköljde över mig likt en varm bris från solen en varm sommardag.

Jag är på väg åt rätt håll.

Alla bilder är från pinterest

  • Postad i: Dagbok

Gillar

Kommentarer

ineees
ineees,
Blir så glad av att läsa det här, känner igen mig i att strukturerna kan ta död på ens kreativitet! Vad exakt har du sökt? Kram!
nouw.com/ineees
felis
felis,
Min respons i skolan blev alltid "bra skrivet men det följer inte mallen så jag måste sänka ditt betyg" tillslut tog betygen över all kreativitet. Jag har sökt en hel del olika men på toppen ligger Kreativt skrivende A och är super peppad
nouw.com/felis
kdp
kdp,
Vad kul!! Det ÄR superläskigt att plugga, men också väldigt givande förstås. Jag har kört i ett streck sedan studenten och känner mig fortfarande rätt vilsen ibland. Det viktigaste är kanske att kunna påminna sig själv om att det, precis som allt annat, kommer vara lätt ibland och svårt andra gånger och oavsett hur det går är det okej. <3
nouw.com/kdp
felis
felis,
Tack! Behövde verkligen den sista peppen. Är så lätt att glömma att det är okej omd det är svårt ibland. Riktigt imponerand eatt du klarat att köra direkt efter studenten, hade själv aldrig klarat av det. Kram <3
nouw.com/felis