Goalbook och veckans upplägg

Hej hej! Allt bra? Själv är det väll sisådär men det rullar framåt i alla fal. Efter veckan som var fylldes de sista sidorna av min bullet journal. och jag behövde i lite små panik bege mig till Penstore för att köpa en ny. Så idag har jag äntligen fått börja skriva i den sprillans nya boken. Det är en sådan sjuk känsla att skriva ut något och att börja något nytt.

Jag köpte Rhodia's goalbook edition och älskar den redan. Det mest fantastiska med boken är att den har färdigt numrerade sidor vilket är helt fantastiskt och kommer verkligen underlätta sökandet efter olika listor. Den har även en färdig index och framtidslog. Eftersom att datumen och dagarna inte är ifyllda fungerar den även oavsett vilket år du väljer att använda den. Som sagt är boken från Penstore och den hittar du här

Den hör veckan har jag inte super mycket planerat utan ska framförallt ta det lugnt och kanske dricka te med en vän någon dag eller så. Något nytt jag gjorde i min planering (som inte alls syns tydligt på bilden) var att jag satte upp olika mål anpassade efter ett önskat antal gånger, exempelvis att jag vill läsa sju timmar den här veckan. Då ritade jag upp sju symboler som jag sedan kommer fylla i, vilket visar vad jag gjort. .

När det kommer till min dagliga planering valde jag att utveckla med ett mer utförligt tidsschema utefter dagen. Detta kommer förhoppningsvis ge mig en tydligare bild över vad som behövs göras och hur mycket tid jag har kvar av dagen.

Gillar

Kommentarer