Fyra dagar i Paris / dag ett

Den femte september åkte jag iväg på min allra första resa utan min familj. Det var jag och en mycket nära vän till mig som drog iväg för att spendera fyra dagar i den otroligt vackra staden Paris. En resa som slutade med att vi lyckades pricka va de två dyraste städerna, ett inställt flyg, jag fick för första gången gå in i och av från ett plan via flygområdet och inte gaten samt en massa mer.

Hela resan började med att planet ställdes in och vi fick ta en sväng förbi Oslo innan vi kunde ta nästa plan mot Frankrike. Med en massa muminkoppar och nordisk design i butikerna på flygplatsen samt dyr mat drog vi ut på två timmars väntan. Väl framme på flygplatsen i Frankrike chansade vi oss fram till Montmartre, vilsna och oförstående av deras otroliga tunnelbanesystem. Gare du Nord (som vi kallade Tc) var en riktigt förvirrande station, men som vi endast besökte på dit samt hemvägen.

Den första dagen bestod, likt de andra av att gå runt i timmar. Men just denna dag höll vi oss endast till Montmartre då vi båda var otroligt slitna och inte orkade ta oss allt för långt från hotellet där vi stannade.

En trött men samtidigt taggad Felicia på Oslos flygplats / första måltiden samt ett glas vin på en uteservering i Montmartre

Cafét mittemot restaurangen vi åt vid såg så otroligt mysigt ut, dock så gick vi aldrig dit?? Fast allt såg ju mysigt ut så :)

Fin gatukonst finns verkligen i mängder!

Under vår promenad runt om i området lyckades vi ta oss till en gata fylld av sexbutiker, "biografer" och en massa annat sexrelaterat (som något jacuzzi ställe med erotiska bilder på kvinnor).

En spännande dildo samt gatan med sexbutik efter sexbutik

Mer fin gatukonst

Så sjukt nöjd när jag fick äta mitt sista mål vid elva tiden för att sedan bädda ner mig i sängen efter en lång dag.

  • Postad i: Resor

Gillar

Kommentarer