Det stora inlägget

Hej på er, här kommer inlägget som lovat. Men tyvärr blir det inte alls lika stort som planerat. I det stora hela skulle jag berätta att en av mina största drömmar skulle bli verklighet, men nu blir det inte så. Jag hade nämligen planerat en tre månaders resa till Asien, så ni kanske förstår hur det här slutar.

På grund av Covid-19 kommer jag behöva ställa in hela resa. Försökte hålla hoppet uppe med att det hela skulle lösa sig men det ser inte ut att bli så mycket bättre inom en snar framtid.

Hela planen var att jag den 23 april skulle ta flyget till Sri Lanka för att starta min drömresa. Men nu är läget som det är och det hela får avbokas.

Här har vi istället två bilder från när jag var i Thailand 2015.

  • Postad i: Dagbok

Gillar

Kommentarer

ineees
ineees,
Hemskt tråkigt att behöva ställa in, går det för er att skjuta fram resan då? <3 Vet inte om jag sagt detta men måste bara kommentera på att din header är så cool, och var precis inne på ditt "galleri" och säger bara: wow! Hoppas du kan ta massa foton under karantäntiden i alla fall<3 Kram på dig!
nouw.com/ineees
felis
felis,
Jo men planen är nog att jag avbokar den för att sedan se hur allt utvecklas. Men jag kommer garanterat åka inom en relativt snar framtid, då bokar jag dock om allt. <3
Tack så hemskt mycket! det peppar mig verkligen extra till att komma igång igen! Måste vetkligen sätta fart så fort jag kan <33
nouw.com/felis
sarasara
sarasara,
Det är så mycket som påverkas av coronaviruset! Så mycket som får ställas in och många besvikelser. Hoppas att du kan åka när detta lugnat ned sig!
nouw.com/sarasara
aliceemericsson
aliceemericsson,
Åh, så himla tråkigt! Är så mycket som ställts in tyvärr. Hoppas det är över snart så du kan åka! <3
nouw.com/aliceemericsson