Den perfekta söndagen

I morse vaknade jag lite senare än planerat, men istället för att stressa upp mig gick jag upp i lugn och ro. Efter en god helgfrukost (snarare brunch egentligen) och en kopp te gick jag ut för att träffa en vän. Vi bestämde oss för att ta en promenad i det snötäckta naturreservatet och prata om livets senaste händelser. Lite så här såg det ut:

Riktigt mysigt var det. På vägen mötte vi även en skidåkare lite då och då vilket gav resultatet för kommande helgs plan, en dagsutflykt på längdskidor med matsäck och varm choklad. Är riktigt taggad faktiskt.

Jag drack även lite Cola ur ett av våra nyinskaffade Muminglas från MAX som är hur fina som helst. Bara 20kr st ;)

Resten av dagen har jag framförallt spenderat i mitt rum, fixandes och donandes. Jag har städat rummet, bäddat sängen, gav min citrus fikus lite extra jord och skrivit en massa to-do listor. Lyckades även fotografera pappa för ett bokomslag som ska vara klart imorgon, lite i sista minuten man vad gör det?

Jag har även utvärderat min vecka och påbörjat planeringen för nästa. Min lilla utvärdering har tre rubriker som jag fokuserar på, vilket är "Veckans vinster", "Vad fungerade inte?" och "Värderingar". Denna sida är inspirerad av en video från youtube som ni hittar här. Under värderingar har jag olika kategorier som jag prioriterar väldigt mycket vilket kan till exempel vara "Kropp och hälsa" eller "Kreativitet". Utefter dessa kategorier utvärderar jag hur bra jag jobbat på den delen och vad jag gjort samt kunde göra bättre.

Till exempel så skrev jag under Kreativt "jag har målat, ritat, fotograferat, skrivit och redigerat vilket var mycket bra. Men jag hade kunnat lägga ner lite mer tid i det jag gjort."

Gillar

Kommentarer