Bullet journal: Mars

Nu är februari snart slut och den här veckan går vi in i den nya månaden som väntar; mars.

Efter att ha kollat på AmandaRachLee's bullet journal video blev jag väldigt inspirerad och ändrade en hel del i månadens upplägg. Den här gången har jag även valt att köra med ett rymd tema som kommer genomgå hela månaden. Länken till videon hittar ni här.

På en separat sida denna gång har jag lagt upp mina veckomål. Här har jag då skrivit saker som jag antingen vill ha på rutin eller göra mer under veckans gång. På den högra sidan (som jag inte har bild på) har jag även en sida med "återblick" som titel. Denna sida är just nu blank och är till för att jag sedan i slutet av veckan ska skriva en liten "utvärdering" på vad jag tyckte var bra samt mindre bra med veckan.

Jag lade även in en sida för månadens inlägg där jag kommer skriva ner eventuella idéer och tankar. På höger sida ser du min budget sida. I och med att jag nu börjat arbeta och mycket pengar går åt till skolan vill jag få en bättre överblick på vart mina pengar hamnar. Här kommer jag alltså skriva ner månadens alla inköp.

Så här ser nu min veckosida ut. Till skillnad från tidigare hade jag inte lagt upp hela veckan på en gång utan en dag i taget. Det kommer troligtvis göra det lättare och snabbare för mig att fylla i mina dagar under veckans gång. Något som jag kommer ändra med detta upplägg är att jag kommer lägga till en tidsram som jag tidigare använt. Denna tidsram är en översikt på alla timmar under dygnet och på vad som kommer göras. Jag har ett exempel på denna i ett tidigare inlägg som du hittar här.

Gillar

Kommentarer

Mimmiiiee
Mimmiiiee,
åh vad fint ! jag vill också vara duktig på att måla och pyssla !
nouw.com/mimmiiiee
felis
felis,

tack fina du!

nouw.com/felis