April - Bullet journal

Heji! Nu går vi in i den fjärde månaden under 2020. Känns rätt skumt på många sätt. Känner att allt blir abstrakt så fort en försöka greppa det hela, året kunde precis har börjat, lika så som det kunde närma sig sitt slut.

Men nu när vi knatar in i april innebär det för min del, nytt tema i min kalender och kanske lite nya upplägg. Jag går även den här månaden in i en helt ny bullet journal vilket känns fett. Om ni är intresserade kan jag göra ett inlägg på olika saker jag inkluderar i min och vad som funkar för mig.

Men den här månaden har jag valt att ha citroner som tema. Älskar att använda mig av alla nyanser mellan gult och rött så det passar mig rätt bra. Materialen jag använder mig av är:

Go to:

• dotted notebook (här)

• Uni Pin fine line 0,05 (här)

• linjal, gärna en liten som är lätt att ta med sig (här)

• någon form av blyerts och sudd

Tema relaterat

• washi tape

• mildliners från Zebra (mild green, mild brown och mild gold)


Något jag aldrig lyckas hålla mig till är att anteckna ner hur jag mår om dagarna, något jag är väldigt nyfiken på att se i det stora hela. Så den här månaden ger vi det ett till försök. Samt en sida där jag kan skriva ner olika idéer eller liknande.

Olika rutiner jag antingen vill utveckla eller ser hur ofta jag utför olika saker.

Ungefär så här ser det ut när jag planerar en vecka. Det här är första veckan i april därav saknas det två dagar. Jag använder mig av en to-do för veckan, en tidslinje för varje dag samt utrymme för att skriva vad som händer varje dag.

Gillar

Kommentarer

Ida,
Men åh så snyggt!! Älskar de gula asså 😃
idanilssonphoto.se
felis
felis,
taaack <33 gult må va bland d bästa färgerna
nouw.com/felis
ineees
ineees,
Men wow vad fint!!<3
nouw.com/ineees
felis
felis,
Tack fina du <3<3
nouw.com/felis