Halloj!
Just nu sitter jag på bussen, ska till min mormor idag för att hämta lite grejer! Idag har det vart en rätt okej dag, kemi provet gick nog vad jag själv känner, bättre än förväntat. Sen har det inte hänt så mycket mer idag.
Det blev ett kort inlägg men vet inte vad mer jag ska skriva då det inte hänt så mycket idag än, det kommer nog ett till inlägg ikväll!
Puss & hej!
😘

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Halloj!
Jag sa ju i ett tidigare inlägg att jag skulle berätta om jobbet jag hade.
Det jag gjorde var att dela ut reklam från delareklam.se
Det var rätt slitsamt för den lilla lön jag fick, fick mellan 70-100kronor för att dela ut ungefär 90kg reklam 4 gånger i månaden vilket jag tycker är lite. Det är min åsikt! Jag och min "chef" hade problem, vi bråkade hela tiden pga att jag sa ifrån och hon tyckte att jag var liten och inte ska tjäna så mycket hur tung posten än är. Och jag fick inte dela upp det att göra hälften på lördagen och hälften på söndagen.
Min kompis hade samma problem och tyckte exakt likadant. Men jag har sökt nya jobb och har ett på g och ett jag får dagen jag fyllt 16. Så ni får hålla tummarna! Nej nu ska jag plugga lite, har kemi tills på fredag och alla Afrikas stater tills imorgon, kan 5 av 35 vi ska kunna..
Puss & hej!

Likes

Comments

Halloj!
Idag har det vart skola & massa gymnasiesnack! SYV (Studie & Yrkesvägledare) va hos oss idag där vi fick fylla i vad vi är intresserade av och lite andra frågor. Sen har det inte vart så mycket mer.
Det var såååå god mat i skolan idag! Bakad potatis med kall kycklingröra, den är så god haha!
Idag har jag nästan bara pluggat till Kemi provet imorgon, Kemi är inte mitt starkaste ämne direkt.. Sen har jag bara umgåtts med familjen och så!
Jag hoppas ni har haft en jätte bra dag och att ni mår bra!
Puss & hej!
😘

Likes

Comments

Halloj!
Jag tänkte kolla med er om ni har tips på fina redigerings appar som är gratis? Behöver verkligen en bra app, om ni vet någon så kommentera gärna eller hör av er till mig! Och nedanför, det är henne jag kallar QueenZ!
Puss & hej!
😘

Likes

Comments

Halloj!
Jag tänkte eftersom jag är ny och att ni kanske vill lära känna mig lite mer kan vi köra en get to know me tag!

Jag heter Felicia Andersson & är 15 år. Jag går i nionde klass & bor lite utanför Borås i Marks Kommun och bor i en lägenhet med min mamma, hennes kille och mina syskon. Jag är singel & har inget jobb för tillfället, har precis haft men det sa jag upp mig ifrån, varför kan jag förklara i ett annat inlägg! Jag har väldigt svårt att gå upp på morgonen, jag är helt enkelt en kvällsmänniska/nattmänniska. Saker jag hatar är människor som tror sig & tuffar till sig bland sina "vänner", folk som kan vara kaxiga när dem sitter bakom skärmen men väl i verkligheten har dem svansen mellan benen. Saker jag gillar är personer som är ärliga. Jag har aldrig brutit något i min kropp!

Det var allt för detta inlägget, har ni frågor så skriv i kommentarsfältet så svarar jag på frågor i ett annat inlägg!

Puss & hej!
😘

Likes

Comments

Halloj! Hoppas alla haft en bra dag!
Idag har det vart en rätt okej dag. Började 8:20 idag i skolan, slutade 13:45, sen hämtade jag tindra på dagis (min lillasyster på snart 2 år) så vart en kort dag idag. I skolan har det inte vart så mycket speciellt mer än att ungdomsmottagningen (UMO) var hos oss haha.
Sen har jag inte gjort något mer nästan mer än att jag har pluggat lite och just nu sitter jag och kollar runt på lite julklappar. Haha, jag kanske är tidigt ute men jag känner att bättre för tidigt än för sent! Man har ju liksom 6 syskon samt alla andra i släkten.. Men nu ska jag kolla igenom alla gymnasiepapper från gymnasiemässan och allt man får hem på posten.
Puss & hej!
😘

Likes

Comments

Halloj!
Här kommer ni få följa min vardag, vad jag gör & hittar på. Detta inlägget blir kort, men jag hoppas ni kommer gilla min blogg och om ni har något tips på vad ni vill att jag ska blogga om/göra på bloggen så kan ni skriva det till mig på Snapchat (feliciaandrsson) eller om ni skriver i kommentarerna här!
Puss & hej!
😘

Likes

Comments