Tänkte börja blogga igen!
Wihooo, tänkte börja ta både youtube och bloggen seriöst nu under 2015, vilket är ett av mina nyårslöften hehe!
Vet inte om någon läser bloggen längre men man får la börja locka läsare istället ;)

xoxo ;*
Och god jul alla!! &l
t;3


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Gud vilket snyggt nagellack!! Detta är från China Glaze och är o färgen Yellow Polka Dot Bikini, köpte det på H&M för 80 kr! Ett neon gult nagellack som passa perfekt till en fin bränna! Riktigt lätt att måla med och torkade riktigt fort! Jag målade på 2 lager och det räckte gott och väl! Lätt nya favoriten!! Tipsar detta starkt! Lätt värt priset!!

Xoxo / Felici
a <3


Likes

Comments

.. Till gekås, åkte ut med Familjen och farmor och farfar med deras husbil till Falkenberg och gjorde lite små trippar till olika ställen, på vägen hem stannade vi på Gekås för jag vill ha en sån här fluff tröja och sminkborttagning! Så vi drog in i 20 minuter och fick med lite småsaker hem, egentligen bara det jag behövde plus ett 8 paket med mentos, på senaste tiden har jag bara älskat mentos! Alla smaker! Så köpta ett 8 pack med massa smaker (har smakat alla tidigare xD) så yes, men hoppas ni har haft en bra sommar hittills så kör jag igång med bloggandet nu så kör vi en bloggsommar! Plus att jag helst då ska fortsätta blogga helst så länge som möjligt från och med nu! Vill man komma någonstans kan man inte ta pauser hela tiden så nu kör vi!&apos;

Xoxo/ Felic
ia <3


Likes

Comments

Jag vet att jag inte bloggade något när vi var i Paris men vi hade inget WIFI, så det gick inte! Men är hemma nu iallafall och har haft det superkul! Kommer ett inlägg om några dagar kanske när allt är uppackat och jag orkar!!

Xoxo / Felicia


Likes

Comments

Ja! Äntligen är vi på väg till Paris! Sitter i bussen på väg ner! Vi åkte kanske vid 18:15 eller något! Men vi kommer komma fram vid 15:00 i morgon så det är väldigt långt tid kvar med bussen, men i natt ska vi även upp och åka båt över Sverige, Danmark och sen Danmark, Tyskland! Så då får man väl kolla lite i affärer och sånt! Men bussen är verkligen super mysig! Och varm! Herre Jesus vad varmt! Men ja.. Det ska bli superkul och jag kommer hålla er så uppdaterade jag kan! Nu tänkte jag kolla lite på youtube videor! Jag kollar på en app som heter FoxTube, det är typ youtube men man behöver inte ha internet och ändå kolla i HD och det buffar typ ingenting! Jättebra!

Xoxo / Felicia <3
Likes

Comments

Så ikväll är det dags! Gud vad jag är taggad! Vi hade SO prov igår också skulle vi även ha fysik prov på fredag, men eftersom att jag och Lisa är på väg till Paris då så fick vi göra det igår! Tyckte verkligen det var sjukt jobbigt att göra två stora prov på samma dag, satt liksom och tänkte på molekyler och värme på So:N haha!
Men idag när jag kommer hem från skolan så ska jag ta på mig kläderna jag ska åka i! Ska åka i addidasbyxor, linne och en Batman tröja! Köpte tröjan i helgen på H&M älskar den galet mycket!


Det är tröjan till höger, det var den ända jag hittade på nätet och det var väldigt dålig kvalité menmen..

Sedan så ska jag packa neccesär, typ smink och sånt, sen så är allt klart, och vi åker vid 6 typ!

Ska bli jätte kul! <>

Xoxo / Felicia <>

Likes

Comments

Som ni kanske vet så var jag ju blond innan, men sedan i december så tonade jag det brunt! Det hade blivit en fruktansvärd ful färg och ful utväxt av det nu så jag var tvungen att göra något åt det! Så nu har jag äntligen gjort ljusa slungor så det är mer åt det blonda hållet än det bruna nu iallafall! Är sjukt nöjd och trivs riktigt bra! Så här såg det ut föreSå här ser det ut nu


Man ser kanske inte jätte stor skillnad på bilderna men jag ser riktigt stor skillnad! Ska fortsätta slinga mitt hår ljust i framtiden!

XOXO / Felicia <>

Likes

Comments

Idag övade vi till Paris då so sagt! Och min mamma är väldigt engagerad i detta så hon och min syster tog en promenix till musikskolan för att kolla lite när vi övade, och hon tog en bild! Den blev dock inte så bra men man kan ju inte klandra mammor för att ta dåliga bilder xD Men jag är hon som håller den svenska flaggan längst bak! För varje gång det går upp nya drill flickor i SUO får dom nära flaggorna. Och i år är vi 3 stycken nya så vi turades om och bytte runt lite! Det var jätte kul och det gick super bra! Vi är egentligen 10 stycken drill flickor men idag var vi 5 stycken som var med för det är mest för oss nya men man fick ändå komma, sen övar hela SUO med oss liksom! Svårt att förklara men ja! Vi står egentligen längst fram men vi kände att vi ville öva längst bak för att komma in i allt! Riktigt kul!

Xoxo / Felicia <>


Likes

Comments

Just nu sitter jag och kollar på tv och käkar lite mellanmål! Onsdagar är seriöst sjukt jobbiga i skolan. VI börjar som alltid klockan 8:15 och slutar klockan 15:20 det gör vi på måndagar och torsdagar också men på onsdagar har vi lektion hela tiden! Vi har tyska, matte, engelska, svenska, so och no! Det är alla Om man säger viktiga lektion på en dag och den längsta rasten vi har är 25 minuter och det är våran lunch.. En väldigt fullpackad skoldag men andra ord! Men det är samtidigt vårat eget val att ha kort lunch då vi kan sluta 12:05 på Fredagar vilket är VÄLDIGT skönt! Menmen nog om det! Är iallafall super trött! Men nu om en stund så ska jag dra till drillen och idag ska vi ha marsch övning hela orkestern. Det är skit kul i alla fall! Men har sagt ett tag nu att jag ska göra ett inlägg om vad SUO är och om Paris resan vi ska göra om exakt 1 vecka i morgon! 

SUO står för Svenljungas Ungdom Orkester och det är en förening som typ är en slags blåsorkester. På våran skola får man börja spela blockflöjt i 2:an sen i 4:an får man börja spela valfritt instrument. Dom som väljer blåsinstrument kommer med i Miniblåset + att dom övar själva då. Sen när dom som lär ut att spela tycker att man blivit bättre så får man gå med i Mellanblåset som är typ samma sak bara lite svårare låtar tror jag! Sen så oftast i 7:an så om man är riktigt duktig så får man gå upp i SUO! Det är då den stora orkestern som har uniformer som är blå. (Riktigt stiliga faktiskt)  Och då går hela orkestern ut och marscherar och göra mer konserter osv. Sen en gång varje år så åker man någonstans utanför Sverige och gör konserter och i år ska vi åka till PARIS! Och det är min första resa med Suo! Men jag spelar ingen instrument utan jag drillar och jag tror inte att alla vet var drill är men det är svårt att förklara. Man har typ en stav i metall med två knoppar i varsinn ände och så gör man typ olika rörelser och "Tricks" Med den och så. Svårt att förklara. Men allt detta är super kul och jag tipsar verkligen alla som gillar musik att gå med i något liknande! För det är så kul! Här är en video som visar när Suo var i Danmark för ett tag sedan! Men Danmarks orkester går för och sen kommer våran. Så dom som drillar går först och då kan ni ju kolla! ( Våra uniformer är inte likadana som dom som spelar)
Likes

Comments

Var på Gekås igår med farmor och min lilla syster er snabb sväng! Vi ska nämligen till Paris nästa torsdag med SUO ( inlägg kommer i morgon om det ) så behövde en hel del till resan + lite mer! Det var väldigt trevligt förutom att min syrra hade så ont i huvudet så hon mådde illa.. ( tänker inte gå in på detaljer ) så hon satt u kundvagnen hela tiden! Hade hon inte mått dåligt eller hängt med så hade vi nog haft mysigare och käkat lite och så! Men tänkte spela in en haul i morgon! Om jag hinner för behöver plugga lite också!

Xoxo / Felicia <>
Likes

Comments