Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Har haft en helt okej skoldag och gick hem vid elva. Har bara tagit det lugnt faktiskt, länge sen jag gjorde det. Cyklade sen till stallet och red en mycket fin Curre, är helt klart redo för DM nu!! Känner mig helt lugn över det, men det är ju en vecka kvar så nervositeten lär ju krypa fram senare. Hade sen lite möte istallet för att sen cykla hem, hade verkligen tränat mina ben idag vilket jag kände direkt när jag kom innanför dörren. Spagetti, hela jag ;) Ska nu kolla lite greys och tända ljus, börjar bli en rutin nu faktiskt. Ladda upp för en ny morgondag med lite sömn får man inte glömma heller!Likes

Comments

Usch vilken dag. Inte ens värd att tänka tillbaka på. Har varit allmänt trött och jobbig hela dagen, nej jag är verkligen skoltrött och har noll motivation just nu. Får helt enkelt hoppas att det blir en bättre dag imorn. Imorn ska jag också äntligen få rida, vilket känns som en evighet sen. Ska kolla på greys och duscha. Så ruskigt kallt ute, man märker att hösten är påväg. Likes

Comments

Hej på er! Är totalt supper-slut i hela kroppen. Känns som om jag kört en timmes spinning fast jag i själva verket suttit vid en bänk och lyssnat hela dagen. Inte nog med en jobbig skoldag, utan en minst sagt jobbig teori på körskolan. Fyfan asså. Nu är jag äntligen hemma och ska unna mig greys anatomy, tända lite ljus och sova tidigt. Imorn löper skola och sen får vi se vad jag hittar på. Känns helt fel att inte vara i stallet denna måndag, stör min rutin!!

 

Likes

Comments

Gud, har haft fullt upp hela helgen med saker jag verkligen älskar. Startade fredagskvällen med en mysig bio med mina tjejor. Fortföljde kvällen hos Johanna, Lördagen spenderades hos mig men några tjejer. Vaknade tidigt idag, har varit hos mormor och sen i stallet för att kolla när johanna och emmy hoppa. En helg av bästa kvalité alltså! 

Veckan som kommer lär nog också bli fullbokad. Imorgon är det skola återigen och efter skolan åker jag ner till helens, så ingen ridning för mig imorn. Ska dock försöka boka in det på tisdag. Ojoj, verkar som om jag måste planera in i minsta detalj för att ens klara av min vardag. Men det är så jag funkar som bäst!

 

Likes

CommentsVeckan har gått otroligt fort och det känns som om jag fått väldigt mycket gjort också, skönt! Äntligen fredag och jag spenderar den på bästa sätt, men mina favorittjejer i en biosalong. Lämnar min mysiga säng och går över till Johannas crib inatt också där jag ska spendera min natt. Vi ska imorn gå över med några av våra ponnies och ha ponnyridning i klockartorpet, vad gör man inte för stallet liksom. Har inte några planer för morgondagen heller, tar allt som det kommer mycket roligare så. 

 

Likes

Comments

Hade en jobbig dag igår, och var skapligt trött när jag kom hem. Därav ingen bloggning. Red ett dressyrpass på Curre. Är helt klart redo för DM även fast en del saker borde finslipas, men allt kan ju inte vara perfekt, och vi ska ju bara rida en l:c så det är inga större problem. 

Har haft en riktigt bra dag idag, skolan erbjöd frukost och film mest hela dagen. Åkte sen till stallet för lite skritt och rensa huvet med Johanna. Så himla skönt att prata om allt och ingenting. Nu är också halva min helg uppbokad, skönt! Räkna också ut att jag faktiskt gått ner 2-3 kilo på tre veckor, av att rida, cykla och vara i stallet. Vadå att inte ridning är träning, ska vi sätta något? ;) Likes

Comments