som rubriken säger. Jag har börjat tycka om livet igen. Pratar med en fantastisk människa som får mig att må så förbannat bra. Hoppas det håller. Verkligen. ♡

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Precis som rubriken säger. Här sprider sig ryktet fort. Nu var det ändå ett någorlunda positivt rykte men ändå. Det får mig att inse vilken skit byhåla man bor i. Vill bara härifrån nu nu nu.

Likes

Comments

Alltså.. nu har jag vart sådär dålig på att blogga igen. Har haft fullt upp. Vet inte ens vart jag slutade i förra blogginlägget. Sitter just nu och pratar med några kompisar om allt och ingenting. Har min älskade stjärna hemma hos mig, och har haft en vecka nu. Jag har sån jävla idébrist om vad jag ska skriva med.. Någon liten stackare som läser min blogg som har någon idé om vad man kan skriva om?

nu ska jag snart hem å sova.

PUSS


Likes

Comments

Precis som rubriken säger. Jag börjar äntligen få ordning på mitt liv nu. Har världens bästa vänner och världens bästa familj. Jag har förmodligen fått ett jobb, jag håller på med körkortet och ja, jag har det så bra just nu och inget ska stoppa mig denna gång!

ser på livet just nu.

Puss

Likes

Comments

Precis som rubriken säger.. Nu börjar det kalla vädret och mörkret komma och det är fortfarande Augusti.. Imorses vid 05.00 när jag klev upp var det svart som natten och 10 grader ute.. Dock är hösten väldigt mysig men inte allt jävla regn som håller på just nu. Får bli ett varmt bad och mysa ner sig i soffan framför Tvn.

Ha det bra i kylan

Likes

Comments

Hallu!
Nu har barnen precis somnat och vi har haft en underbart mysig helg ihop! Käkat på restaurang och dom har fått massa godis. Tur man har syskonbarn emellanåt som alltid kan få en att le oavsett vad. Nu ska jag slå på en film och somna, barnen vaknar tidigt.

Natti
Likes

Comments

Vet inte riktigt vad jag skriva meeeen. Kom precis hem från en kväll med trevliga människor, rökt lite cigg å tjötat typ, trevligt som fan! Nu ligger jag iallafall i sängen och klockan står på 07.45, ska upp till barnmorskan imorgon och ta ur min p-stav ( intressant va?)

Nä nu ska jag slänga på en film å somna till det.

Ha det bra!

PUSS

(min prinsessa får stå för bilderna)


Likes

Comments

Nu har jag vart sådär seg på att blogga igen. Jag glömmer helt enkelt av det emellanåt. haha.. Nu sitter jag iallafall på tåget mot Göteborg. Finns inte så mycket att skriva om. Mitt liv börjar gå framåt och jag har aldrig mått så bra som jag gör nu. Har världens underbaraste människor runt om mig. Kan berätta om helgen iallafall, då var jag med Tovis i Kalmar å där gick vi på stadsfesten å hade det allmänt trevligt.

nu ska jag kliva av tåget!

puss
Likes

Comments

Inte skrivit på några dagar. vet inte vad jag ska skriva. Sitter iallafall ute å röker nu, ska snart krypa ner i sängen å sova. Imorgon har jag massa planerat!

Likes

Comments