Trendy vegan food in Bali.


Jag skulle vilja dela med mig av tre fantastiska veganska hak här på Bali. Alla tre ligger i Seminyak med ett ganska kort avstånd emellan och jag vart helt blown away av deras mat! Jag har nu varit vegan i ett år och tycker det är jätteviktigt att uppmuntra till en etisk, hållbar och hälsorik kost. Win win för dig, djuren och miljön!


Café Organic - Seminyak, Bali.


Café Organic är en café/restaurang- kedja här på Bali som är helt ekologisk och vegetarisk/vegansk. Oht och jag vart helt besatta av detta stället förra året när vi spenderade en månad på Bali. Och vi blev inte besvikna denna gång heller. Mina personliga favoriter på menyn är deras matcha-pannkakor med chokladsås, deras avokadtoast med vegansk fetaost och deras smoothie-bowls, det är farligt gott vill jag lova er. Dom har dessutom riktigt bra cauliflower buffalo wings med teriyaki-sås om man suktar efter friterat haha. Personalen är supertrevlig och hela stället osar trendig beach-vibe vilket jag älskar!


Balibola - Seminyak, Bali.


Balibola är ett flexitarian-hak med helt sjuka mat-kreationer, jag menar titta bara på bilden här ovan?! Jag som är vegan tog deras veganska pannkakor med kokosgrädde, kokosglass, karamelliserade bananer, chokladsås och granola, ja ni hör ju själva... kanske inte det nyttigaste frukostvalet men herregud va gott det var. Och detta var bara en av många häftiga kreationer på deras meny! Det är ett supermysigt café överlag dessutom så skulle verkligen rekommendera er att ge dem ett besök om ni befinner er i Seminyak.


Kynd Community - Seminyak, Bali.


Kynd Community. Alltså vart ska jag börja? Detta ställe är GALET! Under mitt år som vegan har jag aaaaldrig ätit så gott som på Kynd. Till och med när jag inte var vegan skulle jag klassat detta ställe som ett av de bästa för dom är toppklass. 100% plant based restaurang och café med den mest fantastiska maten. Under de två månaderna som Oht och jag nu spenderat på Bali så har vi ätit där alldeles för många gånger haha och jag kan inte klaga på en enda rätt på deras meny. Dom har allt ifrån helt vegansk squid till freakshakes, sjuka salladsbowls och galna pannkakor (visst märks det att jag gillar pannkakor i detta inlägg haha?). Mina absoluta favoriter måste dock vara deras Kimchi-burgare, vaniljpannkakor, vegansk squid och deras indiska rätt Korma med tofu. Dessutom har dom ett "creamery" på framsidan av restaurangen som gör den godaste veganska glassen!

Detta ställe är helt klart trendigt i form av interiör och personalen är underbar. Går ni inte hit under er Bali-vistelse så har ni missat något!

#nouwtravelblog #nouwtravel

Gillar

Kommentarer

fanip
fanip,
Wow, vilka ställen och vilken fin, färgglad mat! 😊 Ser helt fantastiskt ut!
nouw.com/fanip