Travel plans atm.

Gili Trawangan Island, Lombok.


Goddag fina ni! Här borta i tropikerna är klockan runt 20 men jag vet att det är mitt på dagen hemma i Sverige så därav min hälsningsfras haha. De senaste fem dagarna har jag och mitt hjärta spenderat i Uluwatu här på Bali. Och imorgon är det dags att åka vidare. Vi ska ge oss iväg till Padang Bai för att ta en färja över till Lombok för att utforska den ön i en vecka! Vi var till Gili öarna en sväng för ca en månad sedan men hann aldrig vidare till själva Lombok så nu ska vi äntligen få se lite mer där! Sedan mellanlandar vi i Seminyak några dagar igen innan vi flyger mot Filippinerna och okänd destination än så länge haha! Det är svårt att tro att våra 2 månader i Indonesien börjar gå mot sitt slut och det känns ganska sorgligt då jag verkligen älskar att vara här. Människorna, vyerna, maten och kulturen. Såå underbart är det!

Men om ni har några tips på Filippinerna så får ni gärna dela med er! Vi är sugna på Siargao då det verkar vara riktigt fint och bra surf men det ska ju finnas en hel del fina ställen i Filippinerna så vi har inte helt bestämt oss än.

Nu hör jag att det mer eller mindre är storm här utanför fönstret så jag ska mysa ner mig i sängen och klippa lite vlogg. Ha en fortsatt fin dag!

#nouwtravel


Gillar

Kommentarer