​Har inte bloggat på väldigt väldigt länge, nästan ett år sedan nu som jag bloggade. Vilket känns konstigt, men jag har inte haft en tanke på att skriva något, har haft så mycket annat som surrat runt i skallen på mig. 

Men nu är jag tillbaka, och på en ny domän. 
Har så mycket gamla minnen på min förra blogg, både bra och dåliga. Men kände nu att jag har inte samma liv nu som jag hade då, inget är ens lite som förr. Jag har inte bara påbörjat ett nytt kapitel, utan en helt ny bok, med helt ny handling. 

​​Varför ska jag då stå kvar och fortsätta skriva i samma bok? 

Det viktigaste som hänt är väl att jag bor i egen lägenhet nu, och har gjort i lite över ett år. Jag har en man i mitt liv som jag älskar mer än jag trodde möjligt. 
Hade glömt att man kunde älska en människa så mycket, och hur det hela känns.
Ibland gör han mig skogstokig och ibland så lycklig. Men jag älskar honom! 

Något annat kul som hänt är att jag börjar jobba i morgon, är sjukt nervös men känns riktigt bra. Jag behöver verkligen det här. 

Och nu till en recap över 2015,
De var verkligen en roller-coaster ride! Har mått sjukt bra under året, men också väldigt dåligt. Har i alla fall många minnen, kanske blir att jag lägger upp lite bilder från året. Lovar inget dock! 

Känns otroligt bra att vara tillbaka. 
Peace! ❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

As  u might know, så va jag med Nellie på valentines day, vi hade riktigt mysigt !
Kollade filmer & snackade.
 
the pictures says it all!
 
Over and Out!
 
 
 
 

Likes

Comments

I morgon är det alla hjärtans dag, & jag kommer spendera den tillsammans med min lillasyster. Vi ska baka pizza & bara umgås! Förstår mig inte på alla som klagar över att dom är "ensamma" på alla hjärtans dag, vafan! alla är inte i ett förhållande! Du måste liksom inte vara med din pojk/flickvän, du kan vara med dina vänner, din familj. Andra som du älskar och vill ha i ditt liv.
Jag är singel, mår bra & är glad som det är. För jag vet att jag har min familj & mina vänner som älskar mig, minst lika mycket som jag älskar dom. Det finns alltid någon som älskar dig, även om du kanske inte vet om det. 
Så sitt inte & klaga över hur ensam du är, för du är aldrig ensam. 
Gör som jag, va med din bästa vän, eller dra ihop ett gäng. Vem vet, det kanske blir den bästa "valentines" på länge? Kärlek & förhållande i all ära, men ibland är det mycket roligare att hänga med sina vänner. 
För oftast har dina vänner funnits i ditt liv längre än din nuvarande pojkvän. 
 
Life is what you make it, never less, never more.
 
Over and Out!

Likes

Comments

Nellie Johansson! 
Du har alltid varit en del av min uppväxt, alltid känts som mer än en vän. Vi har alltid kul ihop & kan prata om allt! 
Vi tappade kontakten ett tag, men jag är så glad att vi hittade tillbaka! 
 

Never by blood, 
But always by heart!

Likes

Comments