Header

Nu sitter jag här i sängen, sista dagen på sportlovet. Och ja det har på sätt och vis varit en lite sportig vecka för mig. Har lagt ner mycket fokus på att äta rätt och kombinera med träning. Det var inte lätt men jag har lärt mig att det är viktigt att hitta en balans. En balans mellan under och överkant. Det måste finnas något mittemellan och jag är påväg dit. Perfektionist som jag kan inget göras normalt utan det ska vara perfekt. Vilket ibland kan vara jätte bra men det gäller att kunna veta när det räcker.

Mitt humör har gått som en bergodalbana, upp och ner. Men dipparna behövs för att förändringar ska kunna ske och jag har försökt göra mitt bästa denna vecka. Trots en del störningsmoment så ska inget kunna rubba mig. Nu kör vi. Som en person sa till mig denna vecka " 2016 är ert år".

De senaste dagarna har jag tillbringat med underbara människor, min familj och mig själv såklart. Åkte hemifrån torsdag kväll och kom hem lördag från en liten minitripp först till hem Kassandra i Nacka och sedan vidare till Bålsta och Josephine. Underbara dagar!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Vaknade runt 9, åt en snabb frukost sen drog jag till gymmet. Körde ett konditionspass idag! Om man inte vaknat till innan så har man  definitivt gjort det efter passet. Så brukar det vara för mig. Glad och nöjd nu efteråt. Tror många kan relatera till känslan efter ett träningspass, bästa känslan! Har jag precis duschat och inga speciella planer för dagen.. Kanske fixa lite i rummet och försöka organisera alla kläder... Hinner aldrig få något system under veckorna så kanske är bra att fixa sånt! 😓😉

Likes

Comments

Är oerhört glad över att Molly tog sig vidare till final med Youniverse blir spännande att se vem som får representera Sverige i Eurovision!! Men alla kandidater är ju ännu inte klara för finalen. 

Startfältet/duellerna är klara för andra chansen, redan en halvtimme efter deltävling 4 avgjorts. Har suttit och studerat duellerna ett tag nu och inget är självklart. Det är riktigt tuffa möten och finns inga självklara vinnare ur respektive duell. Mycket står på spel och spänningen kommer vara olidlig. Det ligger ett bra jobb bakom duellerna. Under några deltävlingar kändes en del artister självklara att gå till final, trots några skrällar längs vägen. Nu är inget säkert! Sjukt intressant och spännande! Jag kommer såklart tippa resultatet inför Andra Chansen, kommer under veckan.

Håll mig hårt, Panetoz - Hunger, Molly Pettersson Hammar

Rik, Alibin & Mattias - Put your love on me, Boris

I will wait, ISA - Kizunguzungu, Saraha

Rollercoaster, Dolly Style - Bada Nakna, Samir & Viktor

Likes

Comments

​Nu är godiset framme och mello börjar vilken minut som helst. NU KÖR VI! 🌟

Likes

Comments

Haft en rolig dag med la famillia. Åt frukost, sen åkte vi iväg och gjorde lite ärenden. Fick i alla fall med mig lite lördagsgodis och smink hem. Nu har jag precis sjungit och haft en periscope. En app där man kan sända live genom mobilen. Heter @feliciavarnas och brukar sända live i skolan när vi repar eller jammar på rasterna. Så ladda ner appen och följ mina sångstunder, riktigt kul!

Nu sitter jag vid pianot och ska bara mysa hela kvällen med familjen. Passa på att fortsätta se min favoserie och klockan 8 börjar deltävling 4 av mello! Kommer absolut rösta på bästa Molly ikväll!❤ #youniverse

Likes

Comments

Här är bilder på min outfit för dagen Har precis införskaffat mig en svart trenchcoat, sjukt bekvämt, snygg och matchar till det mesta. Bara slänga på sig den och gå ut genom dörren. Hade på mig mina Dr martens till som jag älskar. Ni kan se den mer noga om ni klickar på bilden under! ;) Hett tips nu till våren! 

Likes

Comments

Fixade mig och åt en snabb lunch innan det var dags att ta tåget. Hann ta några bilder som kommer ut senare under dagen! Då resulterade det i att jag fick ta en senare tåg men som tur hinner jag ändå. Möter Jossan i TC sen drar vi till skolan för sångredovisning.

Likes

Comments

Började dagen på gymmet runt 6.30. Är vanligtvis där på kvällarna men det är roligt med variation. Ovanligt att jag flyger upp ur sängen men det var en sån morgon, awesome! Värmde upp med lite rodd sen körde jag Bodypump, riktigt bra pass. Kan jag knappt lyfta armarna och benen värker redan nu. Märker att man utvecklas och känner sig starkare för varje gång. Jag tränar för min egen skull. Märker en otrolig skillnad när jag tränar i veckorna. Får mer energi och mår bättre psykiskt och fysiskt. Härlig känsla. 

Nu har jag precis ätit frukost och kollat på tv:en en stund. Ska snart fixa mig och dra till skolan. Bara sång sen äntligen lov! Mer frihet och man kan planera dagarna helt fritt! 

Likes

Comments

Ska jag snart sova, ganska tidigt för mig men ibland är det behövligt. Har knappt några lektioner imorgon så det blir bara en timmes sång troligtvis. Känns skönt men ändå roligt att avsluta jazzblocket, skriver mer om det imorgon.

Tänkte börja morgondagen med ett härligt pass på gymmet, blir en skön start på dagen. Sen blir det mysig frukost hemma framför tv:en. Finns inget bättre! Får se vad jag hinner med innan jag drar till skolan. G-NIGHT

Likes

Comments

Imorgon är det lov. Tänk vad jag längtat. Sova hela dagarna och bara slappa i mjukisar. Värsta drömmen, inga måsten. Såklart hör det till men nej jag tänker inte va den personen denna gång. Jag vill göra något vettigt.. Jag vill utvecklas och lära mig nya saker. Jag vill uppleva saker och må bra.

Många tycker jag är en perfektionist och planerar saker i detalj. Alldeles för mycket, men det beror på att jag vill få ut så mycket som möjligt av allt. Jag vill prestera och va på topp. Ibland har man dagarna där allt inte är perfekt men dem dagarna finns av en mening. De senaste veckorna har gått upp och ner, det är okej men nu kör vi. Det som överhuvudtaget är värt att göras, är värt att göras bra. Jag vill inte vara den som ligger i sängen hela dagen och låter tiden försvinna iväg. Jag gör det inte för någon annans skull utan för min egen. Jag vet vad som är bra för mig. Man behöver inte alltid visa sig från sin bästa sida men är den tillräckligt bra lyser den igenom.

Likes

Comments