Recap från senaste veckorna

Hej finisar!

Hoppas ni har en mysig fredag, äntligen är det helg igen (?!) tiden går så fort nu och det känns som att oktober nästan flugit förbi. Om en vecka är det november och man undrar vart tiden tar vägen samtidigt som det känns rätt skönt att det flyter på. Jag har en hel del roliga saker inplanerade i början på den nya månaden, såsom nästa del i utbildningen hos Makeup Store samt en trip till Köpenhamn, så det ser jag fram emot!

De senaste veckorna har gått åt till jobb, träning och kompisar. Jag har fått en del nya arbetsuppgifter på jobbet som till en början kändes svåra men nu börja det komma mer naturligt för mig och jag vet hur jag ska jobba. När det kommer till träningen så har jag nyligen hittat ett program med övningar för överkroppen som funkar bra för mig vilket känns jätteroligt. Jag har under en längre period nästan tampats lite med att hitta övningar för överkroppen som passar mig, och det blir extra svårt när man inte är så kunnig hahah. Men nu har jag läst på lite och som sagt kommit fram till ett bra program. Så nu under några gymtillfällen har jag testat övningarna med låga vikter för att känna in och lära mig tekniken och i nästa vecka ska jag börja öka på vikt och börja på riktigt. Det ska bli riktigt kul.

Kavaj (slutsåld) liknande finns HÄR / Klänning HÄR

För någon vecka sedan spenderade jag och mamma en fredag i Malmö. Vi gick runt i stan, tittade lite i affärer och hade det mysigt. En fredag i min smak! På kvällen hade vi en bordsbokning på en liten italiensk restaurang vid namn Spot där vi åt middag innan vi gick vidare till Palladium.

Stövlar (vintage) liknande finns HÄR

Väl inne på Palladium satt vi spänt och väntade på att Darin skulle komma in på scen och sjunga och under tiden spelade två förband varav en av dem var Isak Danielsson. Det var så kul att få se honom sjunga också, han är otroligt duktig (stort tips till er som gillar BRA artister hihi).

Efter förbanden kom Darin in och wow vad duktig han är! Det är få artister jag tycker har en genuint vacker grundton men han har det utan tvekan. Utöver musiken så skapade han en så skön och avslappnad stämning i rummet, väldigt beundransvärt att se. Jag ser så mycket fram emot att förhoppningsvis kunna gå på fler av hans konserter i framtiden.

Kram <3

Gillar

Kommentarer