Rapsfält ett år senare

Vid denna tidpunkten förra året stod jag och min vän i ett rapsfält och tog bilder i timmar. Då stod solen i mitten av himlen men idag drar sig mörka moln in från väst. Vilket väder föredrar ni när ni är ute och fotar?

Gillar

Kommentarer

Stenshuvud nationalpark

För någon vecka sedan åkte vi till Stenshuvud och nu har jag helt klart hittat en ny favoritplats!

Naturen är vacker <3

Gillar

Kommentarer

Mitt drömyrke finns inte på högskolan

Hejsan!

Nu är det hög tid för att svara på era frågor, ni hittar dem här nedan :)

Hur mår du? - En fråga man nog ställer sig rätt ofta och jag är glad över att kunna säga att jag mår bra! Våren är här och snart börjar min favoritårstid, kan det bli bättre?

Vad har du för planer efter skolan? - Denna sommaren kommer jag att fokusera mycket på mig själv, det låter rätt töntigt jag vet, och jag vill lägga ner tid på sådant jag tycker om. Sjunga, spela piano, blogga, fotografera, införskaffa mig massor av smink och träffa vänner dagar i sträck - allt man inte riktigt har tid med annars hahah. Mina planer sträcker sig faktiskt inte längre än såhär, utan kommande tid får bli ett försök till att vara här och nu.

Ser du fram emot något/längtar efter? - Jag ser verkligen fram emot studenten och det är bara 15 dagar kvar?!! Hela jag skiner upp när jag tänker på utsparken, studentdagen men framförallt alla bilder jag ska ta. Jag ska ta SÅ många fina bilder tror inte ni förstår hahah. Trots att det blir ytterligare en corona vänlig student för avgångseleverna tror jag det kan bli rätt bra. Min klass har hyrt partybuss sedan tidigare och efter många om och men får vi åka, vad är en student utan flak/buss liksom? Hoppas bara inte tiden går för fort, vill minnas detta för evigt.

Vad har du för sommar planer? - Inför denna sommaren har jag gjort en deal med mig själv om att ta vara på varje dag, det är trots allt dessa dagar man minns under resterande gråa och skittråkiga dagar av året. Men samtidigt ska det inte bli en hets om att man måste göra roliga saker hela tiden, vilket jag tror många känner sig stressade över. Men för att besvara din fråga kommer jag bl.a. åka till västkusten, har faktiskt aldrig varit där men vet att det är jättefint så det ska bli otroligt kul. I juli har jag mitt körkort, om allt går som planerat, och då vill jag sticka ut på roadtrips och besöka nya platser. Sedan kommer jag, som tidigare nämnt, lägga tid på mina intressen vilket bl.a. är bloggen så här kommer uppdateras flitigt :)

När började du blogga? - Jag började blogga i maj 2020 så det verkar vara exakt ett år då! Beslutet om att starta en blogg är definitivt bland de bästa jag tagit.

Vad är ditt drömyrke? - På denna fronten är jag lite kluven. Trots mina realistiska tankar som säger åt mig att jag inte skulle lyckas så hade jag gärna velat bli artist. Jag vill inte bli världskänd, verkligen inte, men kanske uppnå en viss framgång i Sverige. Men det är så svårt det där, hur ska man våga satsa? Hur ska man våga och förlita sig på att man slår igenom? Kan man ens livnära sig på ett sådant yrke och vad händer om man inte lyckas? Dessa tankarna snurrar jämt i mitt huvud. Vägen till mitt drömyrke, vad det nu än är, finns inte på någon högskola och jag kan ofta känna mig ensam om den inställningen. Det känns samtidigt som att man måste gå den vägen för att kunna leva ett aningen välbeställt liv. Blir nästan avundsjuk på de som hittar sitt drömyrke genom teoretiska utbildningar...

Om du vann 1 miljon kronor vad hade du gjort? - Wow det var längesedan jag tänkte på denna frågan hahah, en miljon hade inte suttit fel alltså. Med en sådan summa hade jag velat ta med min familj och närmsta vänner på en häftig resa, kanske till Maldiverna? Jag hade införskaffat mig en ny kamera och köpt en utbildning inom fotografering eller makeup. Jag hade även velat skänka en del till en organisation, jag vet att bara en liten del av denna summan gör betydligt mer för dem än för mig.

Gillar

Kommentarer