Tips på somriga toppar och makeup <3

Hej

Här kommer tips på ett par SÅ fina toppar jag hittade häromdagen. Är helt såld på den gröna färgen, liksom hur fint? Jag passade även på att klicka hem lite smink, en palett från grymma Hickap och påfyllning av min favoritmascara.
Scrolla vidare för att se vilka produkter jag pratar om samt för att få direktlänkar till både topparna och makeupen!

Kram <3

Mitt Instagramkonto
feliciatingberg

Gillar

Vykort från Ven

Här kommer några bilder från när jag och Elwa var på ön Ven!

När vi kommit av färjan gick vi upp till cykeluthyrningen och hämtade vars en cykel. Då klockan hunnit bli rätt mycket bestämde vi oss för att äta något direkt, så vi tog oss till restaurangen Mitt på Hven vilken precis som namnet avslöjar ligger mitt på ön.

Vi beställde in två pizzor, och när vi kände oss klara begav vi oss till det första badstället.

Vi hamnade i Kyrkbackens hamn som vätter mot Danmark. Här ställde vi ifrån oss våra cyklar och gick ut på badbryggan för att ta vårt första dopp. Det var KALLT hahah, men behövligt i den tjugoniogradiga värmen.

Strax därefter hämtade vi våra cyklar igen och tog oss runt ön enda bort till Norreborgs hamn (med x antal pauser för att ta bilder hihi), där vi stannade för nästa bad. Här fanns en stor strand med riktigt fin omgivning, så vi stannade här lite längre för att sola, bada och fika.

Det blev en riktigt mysig dag! Rekommenderar verkligen att åka till denna ön, finns så mycket fint att se och många mysiga restaurang- och fikaställen.

Kram <3

Mitt Instagramkonto
feliciatingberg

Gillar

Juni i bilder!

Hej finisar,

Oj vad tiden har gått fort, juni månad bokstavligen flög förbi! Någonstans mellan planer med vänner samt familj och jobbdagar drog sommaren igång på riktigt, och jag älskar det. Då bloggen skjutits åt sidan ett tag tänker jag att vi kör en liten recap på den senaste månaden, och det blir givetvis i bilder ;)

1a juni

Dagen började med en dagstrip till Mölle och Kullaberg. På kvällen gjorde vi i familjen egen pizza på vår nya pizza sten med deg vi köpt från Hos Talevski. De blev otroligt goda(!!), och särskilt löjromspizzan på bilden här nedan trots att den fick en rätt lustig form hahah.

8e juni

Heidis student <3

17e juni

En tur över till Köpenhamn.
Denna staden slutar aldrig att överraska, älskar att tillbringa min tid där.

20e juni

Shopping och fotografering såklart! Är helt såld på min polaroid kamera, hur coolt är inte fotot liksom?

24e juni

Midsommar! Tror ingen missade det otroliga vädret vi fick, 30 grader och sol hallå?! Det blev faktiskt en helt perfekt dag, och jag är så glad att jag är omgiven av så fina personer. Så tacksam <3

Massa kramar
xoxo

Gillar