Hej, får verkligen be om ursäkt för att det har varit dålig uppdatering här, det har varit ganska mycket inom skolan o så! Men sen sist så har jag spelat en tävling i Stockholm som heter AIK tournament och det var 5-6 januari! Den 6 januari åkte vi direkt efter min start som var vid kl 15.00 till Kungsängen där jag har bott ett x antal år i min barndom, så vi hälsade på min moster och mina tjejkusiner! Jag och pappa bodde hemma hos min mosters kille, den kvällen åt vi middag så det var vi fyra samt mina tjejkusiner, min yngsta tjejkusiner pojkvän som jag träffade för första gången och min mosters killes son! Det var en jätte kul helg, fick se sjukt duktiga bowlare som man även säga att det var bland världens bästa bowlare för det var spelare från Singapore, Malaysia, Canada och USA samt från Sverige! Därefter var jag hemma en dag för att sedan åka till Nässjö för skolan började på tisdagen veckan därpå! Inte alls så kul att börja skolan igen, har gärna lov! Har inte varit så mycket i skolan men i vissa ämne har jag haft uppgifter att göra o lite annat, bowlingen har inte heller varit så mycket men det är ett antal träningar i veckan! Jo får inte glömma att samma dag som vi började skolan igen fick vi som går på bowlinggymnasiet ledigt från 15.00 för att lite senare ha en slags föreläsningen eller vad man ska kalla det för! Det vi fick lyssna på var två PBA spelare vilket är världsspelare kan man säga, det var en från Canada och den andra var från USA, vi fick lyssna på hur dom blev PBA spelare vilket var intressant att höra! Jag har även suttit och kollat på en tävling i Finland som heter Ballmaster open som är en Europatävling inom bowlingen. Dom andra dagarna har jag tagit det lugnt försökt göra läxor, hoppas ni har haft det bra!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Äntligen har 2018 börjat och det har börjat bra! Igår skrev jag inget för jag var helt slut efter nyårskvällen eftersom vi kom hem vid 02.30 så jag tog det bara lugnt! Vilket jag har gjort idag med men jag följde min mamma ner till stan för att hon skulle kolla på en sak. Vi hade även lämnat av min lillasyster i Gunnebo hos en kompis som vi sen på kvällen hämtade! Än så länge har jag bara tagit det lugnt men blir nog en dag som jag ska vara med mina kompisar! Jag har för det mesta kollat på youtube och film/tv dessa två dagar! Får hitta på något imorrn istället, haha! Just nu sitter jag och lyssnar på musik. Jag hoppas att ni har fått en bra start på året och att det fortsätter så! :)
Bilderna som kommer här nere är från stan för att jag tyckte att det var så fint o mysigt, tyvärr så blev det inga jätte bra bilder men det får duga :)

Likes

Comments

Hej igen! Nu är 2017 snart slut. 2017 har varit ett toppen år med massa nya upplevelser,vänner, lyckade tävlingar! Det bästa som jag fick uppleva under detta år var förmodligen min praktik som jag gjorde i Litauen på ett barnhem med två andra från min klass! Den upplevelsen var så sjukt roligt, att få se hur det kan vara på ett barnhem med några funktionshindrade barn men samtidigt vanliga barn, det var så tråkigt att se det! Min tid var jätte bra där och barnen var jätte söta samt bemötandet man fick varje morgon var helt fantastiskt! Bästa minnet och upplevelsen under detta år, kommer ta ett tag innan jag glömmer det! Jag har även fått åka till Qatar med några från bowlinggymnasiet och få spela bowling där samtidigt åka på sightseeing o lite annat men det var synd med vädret :(
Jag fick även åka ner på final av Lucky Larsen vilket är en Europa tävling där jag fick se toppen spelare bland annat världens bästa bowlare som är Jason Belmonte!
Nu väntas 218 som förhoppningsvis blir lika bra år om inte bättre! Gott nytt år allesammans hoppas ni får en toppen start på det nya året! Jag själv är påväg till några som är kompis med pappa sen dom var yngre men som vi har lärt känna, iallafall dessa personer har vi firat nyår med sen vi flyttade till Västervik (sen 2008 sommaren)! Dom är iallafall trevliga och vi har alltid kul med dom men någon gång blir det nog att fira med mina kompisar istället! :)

Likes

Comments

Idag blev det att gå upp tidigt för att åka till Vimmerby och spela två starter i Smålandstouren (en tävling). I min första start började jag bra men sen gick det inte alls så det blev inte sån lyckad start. Dock i min andra och sista start så gick det betydligt bättre! Jag gjorde 1851 med mitt hcp så ligger än så länge vidare till final som är i början av februari. Jag hoppas att det räcker men det är ganska många starter kvar men får hålla tummarna att det räcker! Efter den sista starten så åkte jag och pappa hem igen till Västervik (var bara pappa som följde med), vi kom hem runt 18.00-18.30 tiden så det blev typ en heldag i Vimmerbys bowlinghall! Nu ska jag ta det lugnt resten av kvällen, hoppas att ni har haft en bra dag! :)

Likes

Comments

Hej, jag heter Felicia och är 17 år! Jag har tänkt att börja blogga om min vardag så det ska bli kul men får se hur länge jag håller på haha!:) Jag kommer skriva som sagt om min vardag och det kommer innehålla om bowling, vänner m.m. Jag bor i Nässjö för pluggandet men mest för att jag går på bowlinggymnasiet vilket som gjorde att jag flyttade efter nian, så det kommer handla om det med! Annars så bor jag i Västervik då min familj bor kvar här! Det ska bli att börja blogga och hoppas ni kommer läsa lite om min blogg!

Likes

Comments