Hej allihopa, hoppas ni mår bra! Jag mår helt okej. Jag åkte upp till mamma i onsdags och jag har inte gjort så mycket för jag har haft världens mensvärk i flera dagar. Men idag är det lite bättre. Så jag har kollat på flera filmer nu ett tag, så tänkte dela med mig av mina favoriter.😁

Och nästa helg då ska nog jag och mamma kolla på Fifty shades freed, och jag är sååå taggad. 😍🤩

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej allihopa! Hoppas ni haft en bra dag. Jag har haft jätteont i magen idag och mått illa. Så jag har inte gjort så mycket, försökte äta lite förut men mådde för illa så det gick bara inte.
Nu ligger jag i min säng och lyssnar på musik och kollar Instagram(_feliciasvensson) och Snapchat (fliisaliisa59) och jag ska nog inte göra så mycket mer idag, mer än att jag ska nog kolla på Jocke och Jonnas nya spökjakt.
Men jag hoppas ni har/haft en bara dag idag! ☺️

Rekommenderar dessa låtar, några av mina favoriter!

Likes

Comments

Hej allihopa! Idag har jag inte alls gjort mycket, jag har typ bara legat i sängen för att jag har världens mensvärk. Så jag ska väll inte göra så mycket idag, men jag hoppas att ni har/haft en bra dag! :)

Likes

Comments

Hej allihopa! Haha, va bra det fick med att försöka börja blogga lite mer ”ordentligt”, men jag har packat och rensat massa grejer i mitt rum för vi ska FLYTTA!! Jag är sååå taggad på att flytta, det är helt sjukt. Vi har inget riktigt datum än när vi får flytta in, det kan bli när som helst. Bara dom som hade lägenheten innan städar ur den så får vi flytta in. Kan inte vara gladare, så förlåt att det inte kommit några inlägg nu på senaste. Har inte riktigt haft tid nu när vi packar och så.
Men hoppas alla får en fortsatt mysig söndag! ☺️

Likes

Comments

Hej igen! Jag har inte gjort något speciellt alls i helgen, det är därför jag inte uppdaterat, har inte haft nått att skriva om hehe. På fredagen åkte jag upp till mamma efter skolan och på lördagen kom min mormor och en av mina mostrar hit och det var jättekul. Var ett tag sen jag träffat dom, men var ju lite synd att mina andra mostrar kunde följa med. Så vi kollade på mello och hade det kul, och i söndags gjorde vi typ ingenting. Idag har jag varit ”barnvakt” åt min lillebror Dennis och vi har typ bara kollat på tv. Och sen kanske jag ska hitta på något med någon, men vi får se.

Hoppas ni har/haft en bra måndag! 😊

Likes

Comments

Hej allihopa! Tänkte börja blogga igen och försöka göra det mer ”seriöst” tycker de ä kul att ta bilder å så, så varför inte? Senare ska jag åka upp till mamma och mina bröder. Och imorgon kommer mormor och en av mina mostrar dit, kommer nog bli kul. Ha en fortsatt bra fredag alla! 😊

Likes

Comments