Hej!

Ally bra med er? Med mig är det riktigt bra bortsett från det faktum att jag drunknar i plugg..

Herregud va fort den här helgen har gått, känns som det var fredag igår. I fredags var jag iallafall på 17-årsfest vilket var hur kul som helst och igår låg jag helt utslagen i soffan och gjorde absolut ingenting på hela dagen.

/Felicia

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er!

Hoppas allt är bra med er, med mig är det finfint (trots tröttheten jag får pga mina sömntabletter)!

I höstas var hela klassen med på ett evenemang som Umami i Örebro höll och som tack blev vi i tisdags bjudna på mat hos dom, 9 rätter (om jag inte minns fel).

Igår var alla våra lektioner inställda så hade en ledig dag, hade dock väldigt mycket jag behövde få gjort så blev inte så mycket vila för min del tyvärr. Jag klagar dock inte då det snart är helg! Har verkligen längtat efter en lugn helg så jag ska bara ta det lugnt hela helgen!

/Felicia

Likes

Comments

Hej på er!

Nu är jullovet snart över för mig.. Börjar på torsdag och har lite delade åsikter angående det, ska bli kul att träffa alla igen men är inte så taggad på lektionerna!

Har varigt väldigt off från bloggen nu under jul och nyår, detta har helt enkelt berott på att jag kände att jag ville ta en lite paus och bara umgås med vänner och familj under lovet och att vila lite innan skolan börjar igen.

Jag har iallafall haft ett supermysigt lov, hoppas ni har haft det med!

/Felicia

Likes

Comments

Hej på er!

Har ännu en gång varit borta från bloggen otroligt länge, jag tänker inte dra upp några anledningar till detta utan väljer att hålla det för mig själv!

Igår hade jag en jättemysig dag, först julshowen där estetarna var lika bra som alltid! Sedan julavslutning med klassen vilket var hur kul som helst! Efter det åkte jag, Bea och Kenny till Örebro för att julhandla.

Imorgon är det julafton och några släktingar kommer hit, personligen är jag inte så taggad på julen men det blir säkert kul!

Hopps ni har det bra och får en supermysig jul imorgon!

/Felicia

Likes

Comments

Hej på er!

Har ni haft en bra dag? Min dag har varit väldigt skum faktiskt..

Mådde inge bra imorse så direkt efter jag kommit till skolan tog jag bussen tillbaka hem. Vet inte om ni hört om bussbranden som var i Askersund idag men såklart var det min buss som började brinna😅
Så min dag har alltså bestått av tidningar och radio som har ring för att intervjua mig..

Allt gick bra som tur var men kan inte sluta tänka på vad som kunde ha hänt ifall det varit en fullsatt buss?

Nu ska jag iallafall försöka ta tag i lite skolarbeten jag ligger efter i sen blir det nog att sova

/F💎

Likes

Comments