Ella

(Skulle publicerats igår eftermiddag)

Nämen hej på er!! JAG VET att det var typ två veckor sen jag uppdaterade här. Men senaste tiden har varit så smockad och ärligt talat är det faktiskt enormt skönt att vara utan telefonen och den konstanta uppkopplingen. Vill iaf säga tack till alla som ständigt lojalt kommer och kikar in här.

Det har hänt så mycket sedan jag sist skrev. Nu befinner jag mig åter igen i mitt älskade Sri Lanka efter en fantastisk vecka i maldiverna (Jag ska skriva ett separat inlägg sen om maldiverna!). På flygplatsen tillbaka hem från maldiverna mötte vi då upp hannes och Hannas pojkvän Jarl. Det var fantastiskt. Vi hade bokat ett jättefint hotel i Ella över jul, så vi var där mellan 22-25 dec.

Ella var precis lika vackert som alla säger. Växtligheten är total och hela staden är så chill. Dessvärre ligger Ella i en kallzon, vilket gör att vi många gånger faktiskt frös. Där så bodde vi på ett sjukt fint och lyxigt hotell som heter Jetwing. Vår tid i Ella var kort men intensiv. Vi besökte bland annat den kände bron Nine arch bridge, badade i vattenfall och tog tåget till Nuwara Eliya. Ella är verkligen värt ett besök av alla som åker till Sri Lanka.

Den 25e vinkade vi av Ella och åkte ner till södra kusten igen. Så i skrivande stund befinner jag mig på stranden i Ahangama. En fanatiskt fin liten stad jättenära Ambalangoda (där vi var med sköldpaddorna). Här spenderas dagarna på en surfingbräda. Vi har nämligen åkt till ett surfingcamp, förteget heter lapoint. Detta behöver dock ett inlägg för sig själv, så vi tar det en annan gång.

Nu ska vi iväg och plocka skräp på stranden.
Hörs senare
Kramar

Jag, Hanna, hannes och Jarl direkt efter mötet på flygplatsen

Från nine arch bridge

Vattenfall!

Fantastiska tågresan från Ella

  • Nära Ahangama, Sri Lanka

Gillar

Kommentarer

IP: 173.231.62.68