oj, nu har det gått så lång tid sedan jag skrev sist att jag inte har den blekaste aning om exakt vad jag har hållit hus och gjort sen sist jag var här. det har hänt så ofattbart mycket de senaste åren. de största ögonblicken är väl en massa konserter (kent, the national, to name a few), resor jag gjort (irland, skottland, finland, etc) konserter jag gjort i skolan (går ju sista året på estetlinjen, eller musik rättare sagt, på gymnasiet i Sö-tälje. har med det sagt missat en massa saker jag gjort, since it's been years).. men meningen med detta inlägg var egentligen bara att kolla av läget, säga hej och uppdatera lite kring mitt liv just nu. tänkte att det kunde vara kul att kolla igenom gamla inlägg.

i alla fall, just nu är det typ slutspurten i skolan. tar studenten 13:e juni, jippi! :) har slutkonsert med klassen, körkonsert, en massa inlämningar och prov, osv. och just ja, jag glömde nästan - vi hade musikal för två veckor sedan! vi spelade annie och jag spelade warbucks, en kvinnlig version av den ignoranta miljonären, nej biljonären (billionaire?), som huvudkaraktären bor hos i 2 veckor större delen av musikalen. det var i alla fall riktigt kul!

sekunden jag lämnar gymnasietiden bakom mig drar jag ifrån sverige. kan inte komma härifrån fort nog. näej, tyvärr måste jag jobba och plugga hemma först för att få ihop lite stålar så jag kan dra så långt bort härifrån som möjligt sen. drar till skottland. där är utbildning gratis och de vill ha fler invånare since there are not so many. lääängtar sååå!

ja, det är väl lite av det som hänt och kommer hända här framöver. hoppas ni mår! kram!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

så, igår var det luciafirande för vår skola. det var hur mysigt som helst, om man bortser från hur trött man var vid flera tillfällen. OCH HUNGRIG haha. det bästa med gårdagen var helt klart att musiken faktiskt, på riktigt förde oss samman. jag vågade även bryta loss ur skalet och blev väldigt social av mig. kanske till och med lite FÖR social, jag var ju så himla trött. men det var väldigt härligt och roligt i alla fall. efter vi var klara med alla tåg och vår julkonsert lämnade jag baptistkyrkan med ett leende på läpparna och otroligt spraller i benen. det var alltså 14 helt otroligt lyckade timmar (se bara så fina vi var nedan) ååååååååååååå


Likes

Comments

helt klart en av de bästa skivor som finns! :)))

Likes

Comments

- firade att farfar skulle fyllt 100 år den 8 november

- tagit en massa selfies och fina naturinspirerade bilder

- demi lovato släppte flera nya musikvideor

- jag lärde mig hantera spotify-funktionen på tv:n haha

- var och såg sista hunger games-filmen :(

- firade halloween med utklädning i skolan

- sörjde offren som dog i Trollhättan-tragedin :(((

- var hos kusinerna i genarp, lund :)

- har kollat igenom serien Bron's 3 säsonger, såå himlans bra :)))

- var på en fantastisk feminism-show på estrad, "slå pattarna i taket", tack till Bianca och Tiffany kronlöf!

- sörjde och uppmärksammade offren som dog i attentatet i paris, men också runt om i världen. :(

- var på mysiga julmarknader, i trosa och hemma i södertälje.

- gjorde individuell premiär för sci-fi mässan i Älvsjö. helt fantastiskt häftigt! :)

Likes

Comments