Idag så är det Super bowl här i USA. Så jag och min rumskamrat gick till skolans event där vi fick gratis mat och dricka och så kunde vi även kolla på matchen. Vi kände inte precis för att åka till en fullproppad resturang då vi även behöver göra läxor. För er som inte vet va super bowl är så är det finalmatchen i NFL (amerikansk fotboll). Detta år var det Denver Broncos mot Carolina Panthers. Nu när jag skriver detta inlägg så är matchen precis igång efter halvtid och halvtids showen. Showen som alla ser framåt och som iår uppträddes av Beyonce, Coldplay och Bruno Mars.

Annars idag så har jag tagit det lugnt. Gjort min Historia och Engelska läxa. Så är klar för denna gång. Imorgon är det fotbolls träning och accounting klass. Sen tror jag att jag ska göra en gruppuppgift för international business lektionen på tisdag.

Bjuder på 2 bilder ifrån eventet. På vänstra bilden har vi min rumskamrat met lite amerikansk pizza och på den andra har vi Renee från mitt lag med en ballong som är knuten i sitt hår.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag körde vi sista träningen för denna vecka, Vi åkte till en park där det finns konstgjorda backar. Ja Florida har liksom inte dom riktiga backarna som i Sverige. Där började vi i en mindre backe med sprints 10 gånger tror jag det blev. Sen gick vi till en längre backe där vi sprang i ca 11 min. Sen avsluta vi med sprint stege (börjar med litet mellanrum sen blir mellanrummen längre och längre) där man efter stegen sprintar upp för en liten backe. Det gjorde vi 8 gånger sen körde vi 1 gång på tid och sista gången körde vi en mycket lngre uppförsbacke.

Mina ben är ganska trötta nu men det känns bra efter liksom. Även fast det var hur mycket löpning som helst denna fredag. Har inget inplanerat än för denna helg förutom plugg. Får vi se vad som händer. Här är iallafall en bild på mig och en liten del av laget som körde träningen idag. En del av tjejerna gör fler sporter så dom var iväg på grejer med deras andra lag.

I bakgrunden kan ni se en backe som vi sprang i denna sprang vi upp på sista övningen.

Likes

Comments

Är hur trött som helst just nu. Hade ett quiz imorse i accounting och 1 läxa. Quizet gick helt ok, men problemet var att jag fick helt fel nummer mellan min credit och debit sida på t-konton och journal. Så fick sittta där en lång tid och leta efter vad jag missat. Var tydligen att jag glömt skriva in nummer för mottagande av en betalning för ett jobb. Så fick ordning på det efter ett tag.

Sen var det träning, först 10-20s. Springer kortsida till kortsida på 20sec sen tillbaka på 40sec. Hur jobbigt som helst och bara för att vi börjat träna så börjar värmen och solen komma fram. Efter detta var det Holly (vår fitnesscoach). Mycket sit ups, armhävningar, kettlebelts, squats, hopp och ännu mer löpning. Efter 2 övningar (runt +100 på varje) så skulle vi springa runt hela planen. Sen fotsätter man med 2 andra övningar och sen springer igen. Så höll vi på i ca 1 timme. Kan knappt gå efter denna vecka. Allt gör så ont, kan knappt sätta mig eller ställa mig upp.

Nu har jag 3 timmars lektion, International busniess. Har ett quiz som läraren inte pratat om. Så det ska bli intressant men det är om globalisering och sånt.

Likes

Comments

Imorgon börjar fotbollen. Har varit här i ca 1 månad sen vi hade lov. Kan ni förstå nervositeten när vår coach skriver att vi bara ska ha löpparskor med oss och inte våra fotbollsgrejer. Det enda jag vet vi ska göra är 2 mile (ca 3km) under 14min och att vi ska väga oss. Men sen har jag ingen aning om vad mer vi ska göra. Alltid lite nervös dagen innan fotbollen drar igång man vet liksom inte vad man ska förvänta sig.

Igår var jag med Lisa till en tatuerings studio. Hennes första tatuering så det var roligt att få vara med henne. Sen blev det att tvätta och städa i rummet. Bara sånt där tråkigt men välbehövliga grejer. Idag har jag pluggat lite. Hade 1 uppgift i historia som jag skicka in och sen imorgon så ska jag kunna skriva journals och t-accounts i Accouting imorgon. En svårare kurs för att man måste veta hur debit och credit liksom ska gå och missar man 1 siffra blir allt liksom fel. Sen på onsdag är det prov igen i accounting så blir mycket accounting plugg denna vecka.

Har inga bilder att lägga up just nu så här är en bild ifrån höstas när vi spelade en kvalificerande match för att se om vi fick åka till Nationals där man möter dom bästa skolorna inom NAIA i USA. (Jag i röda kläder)

Likes

Comments

Ibland börjar jag undra om jag verkligen bor i "The Sunshine State" för dom senaste veckorna har det varit bra väder i kanske totalt tre dagar. Det har varit run 9 grader, grått och regning. Vi har även haft flera tornadovarningar och vi fick ännu en igår. Så det blev att slänga på sig regnjackan och dom blommiga gummistövlarna. Men vädret stoppar oss inte, vi har fortfarande varit på stranden men har bara haft en dag som man kunnat ta en simtur i havet.

Idag tog jag en liten ledig dag från gymmet. Trött och öm i hela kroppen efter att ha kört lite tyngre pass. Men imorgon är det dags igen. Måste förberedda mig för måndag då vi har lite olika tester med laget innan försäsongen startar. Vi kommer träna fram till Spring break - 5 mars till 11 mars. Sen har vi ledigt den veckan och veckan efter. Det är vissa regler här som coacherna måste följa, det är något med att man bara får ha ett visst antal träningar under våren tydligen. Helgen efter spring break ska jag även till Ultra music festival i Miami så ser verkligen fram emot det.

Jag och min rumskamrat var även ute på lite upptäcksfärd runt i Palm beach. Tog lite bilder och sånt nere vid hamnen och vid graffiti väggar. Här nedan kan ni se några av bilderna:Likes

Comments

  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw