Header

Kämpar inte emot, skyndar inte ifrån. Bara dras med i flowet, ett tempo som skapats av sig själv

<3

Likes

Comments

Nu nalkas natten. Jag är defus, flytande.

Nu nalkas natten.

Likes

Comments

Det är solnedgång på Relax bay runt klockan sex, och det är vackert. Bakom ett disigt tunt moln ligger solen på lur och väntar. Längre bort på stranden, innan alla stenar kommer, står en mindre folkmassa. Två personer i vitt tittar på varandra, de andra tittar på dem.

- Det är bröllop.

- Det tar några månader sedan kastar de saker på varandra och skiljer sig.

Jag skrattar.

- Har du och mamma kastat saker på varandra?

- Nej jag tror inte det.

- Du tror inte det?

Han skrattar.

- Nej.

- Förutom termosen.

- Fast den var på Steffi.

- Var målet att kasta på Steffi?

- Nej målet var bokhyllan.

Jag målar upp termosen genom fönstret, ut på gården, som lämnar ett perfekt hål efter sig i fönsterrutan.

Han skrattar,

- Men jag missade.

Likes

Comments

Dagarna flyter ihop här. Varannan sol, varannan moln. Jag läser ut Tisdagarna med Morrie, och den tog på mig. Jag börjar om på Boktjuven igen, och den är bättre nu.

Han tar moppen och köper mat till oss, två Pad Thai och två Fried Rice. Efter middagen spelar vi Mahjong på verandan. Vi skrattar så mycket här, åt allt.

Vi sitter uppe och pratar, om Cultural Appropriation, om revolutionen. Hon säger att allting inte är politiskt, och sedan pratar vi om det tills vi säger godnatt.

Kramar <3.

Likes

Comments

Jag ligger i soffan hela förmiddagen, ritar i målarboken. Fyller i. Det blir fint, med färger och mönster. Vågor och personer i skräddarställning. Klockan fyra går vi ner till gatan, beställer en fried rice och en vatten. Det är molnigt idag, men vi går vägen till stranden ändå.

Likes

Comments

Jag läser "tisdagarna med Morrie" på en sarong i solen. Den är fin, och jag läser mycket varje dag. Vi åker tillbaka till samma resturang som åren innan. Alla jobbar kvar, priserna är något högre. Jag tänker på hur många som kommer tillbaka, som sitter här igen. Cocunut Shake med likadana sugrör.

Kram <3.

Likes

Comments

Vaken. Vi äter frukost på balkongen och tittar ut, mot djungeln och havet. Solen. Vi byter om, går över vägen, upp förbi backen. På nervägen hör jag vattnet. Vi lägger ut var sin sarong och ligger där en stund. Gå ner i vattnet, läsa "tisdagarna med Morrie". Vi är hungriga och går till en resturang. Den är fin, med tak av palmblad i skuggan och vindpustar. Jag äter Pad Thai och en lemon juice.

Likes

Comments