M-m-mmmmmmm.. Världens mest simpla MEN ack så goda middag idag. G behövde jobba resten av kvällen så han var bara hem och vände. Så jag slängde ihop något snabbt till middag. Ungsrostade morötter och rödbetor, quinoa med fetaost och spenat, flingsalt och honung. Ursäkta en halvnaken man i bakgrunden hehe.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godmorgon! Idag är jag DÖ-trött. Jag har liksom inte repat mig ännu sen veckan i Stockholm, den fullkomligt dränerade mig på energi. När jag klev upp imorse rullade jag ut yoga-mattan, och gjorde ett yoga-pass plus några rehab-övningar. Jag tror att det hjälpte mig att komma igång! Nu har jag precis fått i mig frukost, och ska hoppa in i duschen. Resten av dagen spenderar jag framför datorn med de första uppgifterna i skolan.

Likes

Comments

Många dagar saknar jag skogarna och dalarna där uppåt i landet. Men dagar som denna, gillar jag naturen här nere precis lika mycket.

Likes

Comments

Har inte Zara steppat upp på sistone? Jag skippar ofta butiken, men kikade in en snabbis nu när jag ändå befann mig i Stockholm. Och nu kaaaaaaan jag inte släppa denna kavaj och dessa loafers. Vi åker ju till Palma nästa vecka, så jag tänker att om de finns i butik där haffar jag dom!

Likes

Comments

Tillbaka till verkligheten! Igår redan faktiskt. Det har dock varit förvånansvärt lätt att komma in i vardagen igen. En behöver ju oftast lite tid ifrån för att därefter kunna uppskatta lite extra. På jobbet kom jag tillbaka till en hel del arbete att ta ikapp. Nästa vecka drar Formex-mässan igång, vilket alltid betyder k.a.o.s i någon vecka innan haha. Därefter mässan sätter liksom hösten=allt igång. Uppföljning av mässor, uppföljning med återförsäljare, inköp, showroom etc etc. Men allt är verkligen så himla kul.

I vår möbelutställning i butiken har vi så himla mycket fint nu! Stolen ovan har jag suktat efter i snart ett år, när tror ni det blir dags att lägga vantarna på den? Den är från OX Denmarq och är i modellen RAMA chair. På stolsryggen hänger en pläd från Mimou. Den är så fiiiiin, och är i färgen Bliss Nude.

Mitt favorit-set vad gäller matsalsgrupp för tillfället. Bord och stolar från Muuto. Bord i ek. Stolar i en composit-blandning, i färgen Dusty Green.

Likes

Comments

Hej vänner! Tittar tillbaka på bilder från gårdagens roadtrip på Öland och känner bara att NUUU behöver jag den kanelbullen. Istället sitter jag med min protein-shake efter 2 mil på cykeln. Kontraster! Igår tog vi iallafall bilen över till Öland för att se Lars Wallins utställning på Vida Museum. Den VAR fantastisk. Vidare till Borgholm för lunch, och vidare till Stora Rör för fika.

Tips om ni någon gång har vägarna förbi Öland! "Mormors stenugnsbageri" i Stora Rör. I en så himla mysig miljö precis vid havet, där kan man mumsa i sig dessa sjukligt goa bullar och cappuccinos.

Snart rundar jag av min näst-sista dag på semestern. Surt men också väldigt, väldigt skönt. Redan nästa vecka väntar en veckas jobb i Stockholm när Formex-mässan drar igång! Och det är ju alltid något att se fram emot, det är så himla uppskattat med omväxling vad gäller arbetsmiljö.

Likes

Comments

Jag måste försöka igen här på bloggen! Jag raderade alla tidigare inlägg och tänkte mig en nystart. Jag har så mycket att se fram emot här framöver! Lite roliga jobb, studier, blandat med resor. Bloggmaterial dvs! Jag börjar med lite bilder från en kväll här mitt i livet. Min fina kille, slappa dagar-frisyr och sommargrill.

Likes

Comments