Header

Hej igen!
Det var längesedan jag var här inne nu & skrev, nästan ett helt år sedan?! Tiden går så himla fort, hinner knappt med nu för tiden.
Lexuz & jag mår i alla fall väldigt bra, Lexuz går just nu för tillfället på sommarbete & har bara fått vara häst ett tag ☺️ han är inte avställd helt men lite vila har han haft nu under sommaren. Tanken är att jag ska sätta igång honom redigt nu denna veckan så vi är i form till höstens tävlingar som jag gillar allra bäst! Får återkomma mer om det sedan.

Nu ska jag snart avsluta mitt nattpass på jobbet & sedan vidare hem för att sova. Lexuz ska ridas och jag ska även byta däck på transporten i Eftermiddag.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu har snart denna helgen också gått, i fredags fick Lexuz rasta av sig själv lite i linan innan jag skulle hem och sova. Lexan hade energi till 10 hästar så han var nog nöjd när han var färdig med sina rabalder!
Igår vid halv 1 hämtade mamma mig vilket betydde att jag fick sova i 4 timmar så jag kan säga att efter några timmar på Grand så var jag lagom trött, Lexuz för det fanns verkligen ingen ork till det alls igår när jag var hemma vid 7 tiden.
Hittade en del fina höst kläder som fick följa med hem och två par nya skor, somnade redan vid halv 10 igår men jag var inte mycket piggare imorse trots att vi fick sova en timme längre och allt!
Nu har jag snart jobbat färdigt för idag 7-16 pass, sen är det Lexuz tur att få komma ut innan Jag ska lägga mig framför tvn och inte göra någonting mer Idag!

Likes

Comments

Imorse var det inte ett dugg roligt att stiga upp ifrån sängen faktiskt, tröttheten kommer verkligen ikapp mig hela tiden!
Idag går jag i skolan till halv 4 så jag kör till stallet direkt när vi har slutat för att jag ska hinna med denna dagen också, Lexuz ska ridas ut en lugn runda i skogen, för imorgon får han vila helt för Jag ska jobba natt och går i skolan alldeles för länge egentligen.
Ikväll efter stallet ska jag till Malin och klippa douw och sen ska Jag faktiskt inte göra någonting mer än att bara ta det lugnt!

Likes

Comments

Köpte ett nytt pälsglans häromdagen när Jag var och köpte foder, det luktar gudomligt gott och var super bra!
Verkligen en rekommendation 😃
Det är silikon i glanset så med denna kan man Spraya överallt på hästen, perfekt också när det är en sådan som man kan spruta upp och ned med om man tex ska under magen 👍

Likes

Comments

Dagarna har alldeles för få timmar för mitt liv just nu känner jag! I måndags var det träningen, Lexuz skötte sig såå bra han slutar aldrig att förvåna mig den hästen!
Tränade i princip hela lektion bara på att få till en bra öppna vilket vi tillslut lyckades med 👍😃
Igår morse åkte jag och mamma ner till Skåne för en hel dag där, känns som vi har varit i hela Skåne nu och kört så vilse som vi var haha....
Åkte till Lexuz senare på kvällen och skulle ridit och klippt honom men han bara klippa honom så nu är han snygg och fin igen!
Idag hade Jag först en lektion i skolan och sen en lång rast så Jag körde och lunchade hästarna och fixade stallet sen tillbaka till skolan igen och som tur var så slutade vi tidigt så nu när Jag körde hem så körde jag inom stallet och gick en runda med Lexuz så nu har Jag precis landat hemma och ska strax köra och jobba ett kvällspass 😬 jaa Jag ska absolut inte klaga på att jag inte har något att göra i alla fall...

Likes

Comments