Fredag och en lååååång jobbhelg, wiho. Det är exakt vad som ligger framför mig. Och vet ni? Jag hade helt glömt att bloggisen fanns, riktigt rutinerat.

Men senaste dagarna då? Jo, jag har gjort allt mellan himmel och jord. Festat, shoppat, sovit, jobbat. Kommer knappt ihåg så skickar med lite bilder istället. Much better huh? ;)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Onsdag. Kunde uppenbarligen inte hålla mig undan mitt andra hem så i måndags åkte jag och min andra halva till Sollefteå för att umgås med min fina familj!

Wow vad tiden går fort. Fattar inte att vi varit här i två dagar? Och imorgon jobbar jag första passet på TRE veckor (?!?). Galet!

Likes

Comments

Hur gammal är du? 20 år.

När vaknade du idag? Idag vaknade jag och klev upp (!!) kl 10. Sjukt att detta känns som mitt i natten för mig.

Vad åt du till frukost? Idag så käkade jag en avocadomacka och yougurt. Missar aldrig juicen!

Nämn tre saker man kanske inte vet om just dig: Jag har en tendens till att ge upp om jag inte är bäst på det jag gör, jag är väldigt kräsen på mat och jag har galet lätt att bli uttråkad.

Vad gällande ditt utseende är du mest och minst nöjd över?

Mest; mina ögon och min mun? Mun? Säger man ens så?.. Minst; Kan vi diskutera fötter? Alltså wow, usch.. Helt klart minst nöjd med mina fötter. Egentligen allas fötter, haha..

Vad har du gjort idag? Idag har jag städat och tryckt i soffan!

Vilken film såg du senast? Eh, wow.. Filmtitlar är uppenbarligen inte min starka sida. Den handlade iallafall om en flygkrasch..

Är du besatt av någonting? Jordgubbar och min telefon.

Beskriv en perfekt dag När jag och Jakob vaknar i tid, käkar frukost framför tvn och sedan åker och tränar. Lagar någon riktigt god middag och dricker rött vin. Lät inte helt fel va?

Beskriv platsen du befinner dig på just nu: Vårt sovrum. I världens mysigaste säng med tvn framför mig.

Vad lyssnar du på just nu? Just nu lyssnar jag på How will i know med Sam Smith. LIVET!

Hur går du helst klädd? Hemma går jag helst klädd i en mjukisdress och mysiga sockar. In public föredrar jag en liten annan outfit, haha.. Trasiga jeans, pälsjacka och ett par sneakers.

Är du morgon eller kvällsmänniska? KVÄLL. Alla dagar i veckan. Är så fruktansvärt dålig att kliva upp tidigt på mornarna.. Beror nog delvis på att jag jobbar sent och alltid har svårt att varva ned..

Vilket var ditt bästa ämne i skolan? Psykologi. Eller kanske ledarskap?? Jag älskade dessa ämnen och skulle säga att det vara dessa jag lyckades bäst i.

Vad köpte du senast? Men denna glasflaska var perfekt för smoothies. Jag köpte senast en ny necessär till alla mina fina nya ansiktsprodukter (<3)

Vad har du i dina fickor? Ingenting just nu.

Vilken är din favoritaffär? Gina tricot, Nelly och Bikbok.

Vilka smeknamn har du haft? Fellis, Flisan, Felle, Felli..

Vilka är dina största svagheter? Jag skulle säga att jag har ganska svårt att ta kritik i ''vardagen''. Skulle även beskriva mig själv som tidsoptimist, tusen gånger om.. Tyvärr.. Men det gör inte saken bättre att även min sambo är det, haha!

Likes

Comments

Hallå godingar! Igår åkte jag hem till gamla Sollefteå för att få mysa lite med min kära familj och VÄRLDENS gulligaste lilla Tyra.

Idag ska har jag gjort minsta möjliga, myst, umgåtts och käkat gott. Låter inte helt fel va?

- Nu ska jag fortsätta njuta av denna lördag. PUSS

Världens gosigaste lilla skrutt. <3

Likes

Comments

Hallådär världen och välkomna till min bloggis! Tänkte att äh, det är väl hög tid för mig att starta en blogg, helt rätt va?

Så.. Let's go (?!?!)

Likes

Comments

Instagram@feliciarullander