Stillastående

Gud vad dålig jag är på att blogga nu, måste bli skärpning!!!

Bloggen har tyvärr varit stillastående i snart 2 veckor, och jag ber verkligen om ursäkt. Det sa jag förra gången också, men menar verkligen det. Det har varit väldigt mycket med skolan som har tagit på mina krafter och all min energi till att göra annat, har bara inte funnits.

Men som tur är så har jag inte så jätte mycket nu. Har inga inlämningar eller prov den här veckan, vilket förra veckan bestod av. Vilket gjorde att jag inte kunde komma till bloggandet utan fokuserade då på plugget. Men nu ska jag förhoppningsvis komma igång igen och det ska bli så roligt. Verkligen saknat att skriva av mig om allt och lite till.

Nu har snart halva veckan gått redan, imorgon är det onsdag och jag har en ganska kort dag. Slutar vid tre har träning vid 6 tiden. Hade tänkt att gymma, men det får nog bli på torsdag innan träningen. Vi får se. Måste ju ta vara på mitt prova på kort hos member 24, det går ju ut nästa fredag.

Dagen idag har varit lång och väldigt seg., men hade sovmorgon idag så det gjorde dagen lite bättre. Började nämligen 10 istället för 9, skönt. När jag kom hem efter skolan vid halv 5 ungefär så åt jag lite mat och sen gick jag till hemköp, och unnade mig lite gott. Kollade även på Victoria's Secret Fashion Show 2016. Asså lever för den serien tänkte jag säga, men det är ju inte det. Lever verkligen för denna mode show (gud vad konstigt det lät/kändes att skriva det). Är så van att läsa eller skriva fashion show. Glömde nästan bort att det heter mode show på svenska.

Nu ska jag ta och kolla på the killing eller youtube, vet inte riktigt än. Och det ska jag göra tills jag ska sova så vi hörs.

PUSS

love, f

Gillar

Kommentarer