Spring 2019 here we come

Alltså vilket väder vi har i Västerås idag!

Klockan stod på 5:00, och då var det bara att tvinga ögonen att öppna sig. Sen passade jag på att liksom vakna i lugn och ro, vid 6 tiden satt jag på cykeln och var på väg till jobbet. Redan då var det ljust, och det tackade jag för. Kom till jobbet, larmade av, laddade kaffemaskinen, och sedan kunde jag ta det hur lugnt som helst.

Första barnet kom runt 6:30 och då hade jag redan allt under kontroll. I och med att jag öppnade så slutade jag tidigt, så har varit hemma ett tag. Kände för att ta lite kort med min nya tröja och skor. Så en liten cred till min bror som efter allt mitt tjat gick med på att ta lite kort på mig.

Senare ikväll så har jag träning , och sedan blir det bara hem, försöka titta ph, och sedan sova. Ska ju duscha såklart, men kände att det var ganska självklart. Imorgon stänger jag, så börjar lite senare. Hoppas på samma väder som idag, då vi har utflyktsdag. Tänkte göra ett litet inlägg om förra veckan, då jag var iväg på Nicki, samt var på inspelning av "Alla mot alla". Får se om jag fixar det nu på direkten, eller senare.

x

Felicia

Gillar

Kommentarer