Äntligen lite regn

​Gud, första dagen avklarad. För ett bra tag sen, mina underbara kollegor under denna vecka släppte hem mig redan vid 14:30. Vi har ihop slagning denna vecka, så alla förskolor som är under samma arbetsgivare är på "min" förskola. Sä det är en del nya ansikten till kollegor denna vecka. Men det gör inte mig något. Älskar att träffa nya människor.

Runt 18 tiden så kom regnet. Verkligen så skönt, längtat hela dagen på det. Det har varit så kvavt hela dagen. Under samma veva så åkte jag, pappa och Benjamin till Erikslund. Benjamin och pappa skulle fixa något., så jag följde med. Slutade med att jag fick med mig lite hem från IKEA. Så som en klädställning och 4 lådor till min hylla. Så nu måste jag ta och möblera om lite igen. Har precis gjort det, då solen låg på min säng hela dagen så det var inge skönt att gå och lägga sig sen. Men jag tror jag har en lösning. Men känner inte för att börja testa det nu.

Får bli ett projekt som görs i helgen, eller någon dag under veckan. Nu ska jag ta och sova, för imorgon är det jobb som står på schemat.

love, f

Gillar

Kommentarer