Honeymoon Tour 2015

  Tänkte göra en liten throwback till 2015 då jag var på Honeymoon Tour, Ariana Grandes turné. Var på hennes konsert i Stockholm, och det var riktigt bra. Hon är en utav mina idoler och att få se henne live var bara så sjukt mäktigt.

  Tänkte visa några bilder jag tog. Dock är dem flesta kanske inte i så bra kvalitet, men tog kort med mobilen så ah.

  Men här kommer några bilder från konserten.

  x

  Felicia

  Gillar

  Kommentarer

  Fruktsallad

  Godmorgon, vaknade vid 9 ungefär och valde att göra en fruktsallad till frukost, riktigt mumsigt.

  Idag har jag ont nästan överallt, men för att må lite bättre så gjorde jag en fruktsallad till frukost. Gillar inte och äta så mycket och super mättande saker på morgonen har jag märkt, utan jag vill bara ha något lätt och gott. Så fruktsallad passar super bra. Och verkligen när man har så goda frukter hemma.

  Idag var planerna att följa med pappa och Benjamin till farmor och farfar, men jag var för lat. Så idag blir det troligtvis bara en chilla i sängen dag.

  Hoppas ni får en bra dag.

  P&K

  x

  Felicia

  Gillar

  Kommentarer

  Fotbolls söndag

  Hej, först vill jag bara börja med att be om ursäkt för dålig uppdatering idag. Men som ni ser på rubriken så hade det med fotboll och göra. Har nämligen varit i Stockholm hela dagen och spelat futsal cup, och glömde göra tidsinställda inlägg till under dagen.

  Men nu är jag tillbaka så nu blir det ett långt inlägg om min dag.

  Började morgonen med att vakna 6:30 för att klä på mig fotbollskläder och packa det sista i väskan. Åt sedan frukost för att få i mig lite energi. Vid 7:00 så åkte vi mot Bella för att hämta henne och sedan bar det av mot Stockholm. Sov hela bil resan så har inget intressant och berätta om den. När vi kom fram gick vi in i hallen och väntade på alla andra i laget då vi var först där. Efter ett tag så kom dem och vi började förbereda oss för första matchen.

  Vi spelade tre stycken matcher i gruppspelet och resultatet i dem blev: Förlust med 3-0, vinst med 4-0 och i sista blev det lika 1-1. Så vi tog oss till B-slutspel. Mellan gruppspelet och slutspelet så var det ungefär 3 timmar, så jag åkte med en lagkompis familj och åt på McDonalds. Efter det var det dags för B-slutspel, och resultatet i dem matcherna blev: Vinst med 3-0, förlust med 1-0, och i sista matchen blev det lika 1-1. Vi kom alltså 2 i B-slutspel, vilket är väldigt bra. Och vi gör otroligt fina matcher.

  Kom hem för en halvtimme sen ungefär och har nästan precis kommit ut ur duschen, så nu ska jag faktiskt ta och kolla på Game of Thrones, är det någon som sätt den serien? Vet ni om den är värd att kolla på? Kommentera gärna vad ni tycker om den. Ska i alla fall ta och kolla på första avsnittet så vi får se vad jag tycker.

  Hoppas ni haft en bra dag, så hörs vi i nästa inlägg!

  P&K


  x

  Felicia

  Gillar

  Kommentarer