my week so far

  Hej hallå hörrni! Hoppas allt är bra och att ni har haft en bra vecka, den börjar närma sig sitt slut och jag tänkte dela med mig av vad jag gjort fram tills nu.

  Måndag

  Min bror var hemma och vi spenderade mesta dels tiden i soffan framför tv:n. Jag pluggade även lite under dagen, men för det mesta en lugn dag. På kvällen var det dags för träning och sedan var den dagen över.

  Tisdag

  Benjamin var hemma denna dag också och jag pluggade en massa. Jag och min kompis som gör detta arbete tillsammans snackade ihop oss och skrev en massa på uppgiften. Till lunch gjorde jag en halloumi sås och ris. Mycket gott må jag säga. På kvällen var det dags för jobb och det blev en härlig promenad dit och hem i det fina vädret.

  Onsdag

  Det blev en tur till gymmet även denna vecka, så nöjd över min insats under passet jag körde. Trodde ett tag att jag skulle ge upp, men pannbenet kom fram för en gång skull och jag körde igenom det. När jag kom hem var det bara att hoppa in i duschen och få bort all svett. Efter det tog jag tag i lite saker här hemma, planterade om min avokado planta och hängde tvätten. Annars var det en ganska lugn dag, gjorde inte så mycket vilket var jobbigt. Kände att jag inte gjorde något vettigt. På kvällen var det dags för fotbollsträning och herregud var helt slut, kändes att jag hade tränat tidigare, samt att planen var svår sprungen. Det var många tunga ben.

  På vägen hem sen blev det en tur runt halva stan för mig och mamma då vi ville köpa hem mat. Tillslut blev det Max som fick bli maten, då vi först tänkt McDonalds, men det närmast oss var stängt och det vi åkte till hade värsta kön. Efter att jag kommit hem blev det att trycka i sig hamburgaren, dusch och sen plugga samtidigt som jag njöt sprite och pommes.

  Torsdag

  Började dagen med att kolla Robinson och sedan behövde jag städa mitt rum då det var kaos. Fick panik när jag vaknade och såg hur det såg ut. Sedan blev det frukost, under tiden jag åt den kollade jag på Hela England bakar. Min nya obsession bakprogram, följer även Hela kändis Sverige bakar. Tror jag nämnde det förra veckan. I alla fall, helt plötsligt fick jag för mig att baka. Så jag drog igång en brownie smet, behövde dock köpa ägg. Så fick bli en tur till hemköp och sedan var det igång med baket. Jag har även hunnit äta lunch och även fixat lite till uppgiften som ska in på fredag. Ikväll blir det jobb och sedan bara njuta av vad kvällen har att erbjuda.

  Imorgon blir det plugg och efter det ska jag träffa några saknade vänner. Mer om det tänker jag kommer på lördag.

  Hoppas ni får en fortsatt bra dag så hörs vi! Puss och kram, skumbanan.

  x

  Felicia

  Gillar

  Kommentarer

  Today's 

  Hej hallå på er! Tänkte slänga in min outfit för dagen. Var ett tag sen jag gjorde det och idag kände jag att det var en värdig kandidat. Annars går jag ju bara runt i mjukis här hemma, men ska snart iväg och träffa några kompisar. Därav en mer presentabel look.

  Solglasögon: Lindex Jacka: Nelly Cardigan: Shein Linne: Chiquelle

  Jeans: Shein Väska: Lindex (tror jag) Skor: Nike (köpta på Zalando)

  x

  Felicia

  Gillar

  Kommentarer