Ber direkt om ursäkt för urkassa bilder, solen hinner nästan gå ner innan den hunnit gå upp så blir inget fint ljus och fokus när jag ska fota. Men men, invigde nämligen dessa pinglorna i helgen, ett par Johnny Bulls. Hann inte ta några bilder innan jag använde dem första gången så det är därför dem kan se lite smutsiga ut. Vi beställde dem på footway och kan inte säga annat än att jag är helt förälskad i dem.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Var ledig idag då det var utvecklingssamtal hela dagen för alla på skolan. Mitt samtal var klockan 9 men efter det så drog jag och Linn till Mall Of Scandinavia. Vi åt lunch direkt när vi kom dit och sedan gick vi runt och kollade i butikerna och snackade en hel del. I och med att skolan är så mycket så är det inte jätteofta hon och jag gör såna här saker längre så det kändes väldigt skönt och välbehövligt. Köpte bara två saker, en hoodie och en foundation. Så inget märkvärdigt att visa upp här.

Likes

Comments

Godmorgon!! Eller det kanske egentligen är fel ord att använda idag? Brukar vanligtvis inte ha något problem med Måndagar men jag är inte på mitt bästa humör idag. Sov förjävligt inatt. Vände och vred på varenda kudde tills det inte fanns någon sval sida kvar och det sista jag ville i morse var verkligen att gå upp. Påsarna under mina ögon idag är ju inte prada eller chanel i alla fall om man uttrycker det så. Ska på någon grej med klassen idag så har bara en lektion, slutar alltid 12:50 på måndagar men såklart måste jag stanna kvar efter skolan för att göra ett prov. Så surt. Har inte bestämt mig ännu för om jag ska träna idag eller inte, jag kanske bara kollar på. Även fast min måndag inte är som den brukar och även fast den inte kommer vara sådär jättebra så hoppas jag att ni andra får en trevlig dag eller att ni alla fall sovit gott!

Likes

Comments

Lite halvskeva bilder men men... Det var ju Halloween idag (så som jag fattat det som) så jag firade det lite smått, men firade även i fredags! Då var vi ett gäng som käkade middag, körde lekar, snackade och hade det allmänt trevligt. Idag så var jag med tre tjejkompisar och vi bakade lite och åt pizza och hade det mysigt. Ett hittills lyckat höstlov för min del. Morgondagens planer är ganska oklara dock, vi får se vad jag hittar på. Ska försöka passa på att uppdatera nu när jag är ledig!

Likes

Comments

Hej! Alltså bloggens uppdatering just nu... Vad är det som händer? 8an är mycket jobbigare än vad jag trott och jag känner mig nästan utbränd. Fokuserar för det mesta bara på skolarbete, dans och jobb, och när jag inte gör det så sover jag, helt ärligt. Är så trött varje dag jag kommer hem efter skolan så går och lägger mig direkt, och går upp igen när det är middag eller träning. Längtar verkligen efter höstlov. Men mår för övrigt väldigt väldigt bra! Sitter just nu i soffan och äter resterna från gårdagens tacokväll. Idag blir förmodligen en hemmadag då klockan redan hunnit bli tjugo över ett. Det har egentligen inte hänt så mycket kul sen sist som jag känner är värt att skriva om så tänkte väl avrunda inlägget här. Får se om jag hinner slänga upp något senare ikväll! Bilden ovan till höger är förresten världens bästa grej, sätter på en brasa på youtube på tv.n om kvällarna och det är såå mysigt!! Gör det.

Likes

Comments

​Detta inlägg skulle egentligen upp igår men det blev inte riktigt av. Firade födelsedagar både hela fredagen och lördagen. Det blev en riktigt grym helg med massa gott fika, god mat, 5-kamp och bra umgänge. Har verkligen haft superkul! På sista bilden får ni också se vad jag gav i present till Tindra, gjorde en hel bunt med "öppna när" kort, dock är inte alla med på bilden. Om n söker på det hittar ni säkert många fler, ifall ni själva skulle vilja göra liknande. Nu är det måndag, eller ja inte länge till, och skolan rullar på som vanligt. Går ju nu i 8an och det kan kännas lite stressigt ibland, därför bloggen ligger lite på vila då och då. 

Likes

Comments

2011-2016

Saknar att vara liten, jovisst jag är fortfarande barn men allt var lättare förr, saknar när man frågade chans, när hejdå bara betydde "vi ses imorgon", när den värsta smärtan jag visste var sparkcykeln som slog i foten när jag bar den, när den största hemligheten jag bar på var vem jag var kär i, när jag sket totalt i skönhetsidealen och normer, när 20kr var en hel förmögenhet, när de största bråken handlade om vem som vann på land och rike och livet bara var som att flyta på vågor. Jag såg världen på ett helt annat sätt. Ibland kan jag förstå varför Peter pan inte ville växa upp. Nu är jag tonåring, jag har krav på mig från alla håll och kanter. Men samtidigt har jag nog aldrig haft så roligt under hela min barndom som jag har just nu.

Likes

Comments