Hejsan, igår uppdaterade jag inget. Men det finns en anledning jag satt & pluggade i 3 timmar med geografi? Förstår idag inte hur jag orkade?? Men men snart är ett till mål uppnått. Har dock lite plugg kvar. Igår hade jag skola på eftermiddagen, och pluggade när jag kom hem. Lagade mat & tittade film med mamma.

Idag händer det nog inte så mycket, skulle lunchat med en kompis men de blev inställt.. så lär städa & plugga. Sen får vi se vad som händer ikväll..

Hoppas ni får en fin lördag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej, vissa kanske har märkt att jag tänker väldigt mycket. Om allt och ingenting! vilket kan vara jobbigt ibland, men jag försöker oftast att se de mesta i livet som en fördel/positivt. Men ibland är det mycket lättare att säga de än att leva upp till det.. tyvärr.


Vissa saker jag tänker på handlar om personer i min omgivning, eller privata saker! men oftast om det händer något med någon eller om någon i min närhet så bruka jag fundera på vad just JAG kunde gjort bättre, även om saken i fråga hände varför jag inte var där. Jag har även DÖDSÅNGEST! vilket verkligen suger. Mest hur det känns innan man dör, eller om jag kommer lida, hur jag ska dö. (ganska grova ord) men det är sanningen. Jag tänker även på vissa saker som hänt i mitt liv, saker som kan komma och hända. Jag tänker ganska mycket katastroftankar, önskar att jag bara kunde ta bort alla tankar när det blir lite för mycket tankar på de jobbiga. dock går detta bara i perioder. Just nu tror jag att jag tänker ganska mycket, men det kanske inte är så konstigt när man förlorat en familjemedlem på grund av alkohol? Förlorar vänner som om man tappar hår? att tro för några sekunder att allt man byggt upp för att sedan försvinna?

Aja, det var bara lite funderingar kring allt och inget. hoppas eran kväll blir mysig. :)

Likes

Comments

Halloj, visst är det mysigt med snö? Dock inte så trevligt då man blir blöt & aldrig blir torr innan man måste gå ut igen! Dock har det inte snöat så mycket, de stannar iallfal inte kvar på marken utan försvinner lika fort!
Vill bara att de ska bli några dagar innan jul!!
Jag va iallfal i skolan idag, hade svenska, geografi & matte. Nu sitter jag på spårvagnen till moa mottagningen & lämna urinprov :).
Hoppas ni alla får en fin eftermiddag, ta hand om er :)

Likes

Comments

Som jag sa skulle jag uppdatera er hur jag mår & vad som händer i mitt liv just nu!
Just just nu är allt helt okej, kan inte säga att jag mår dåligt eller bra! Konstig känsla!
Men det har hänt så mycket på bara 4 månader, som ni vet så brann de, så renoveringen tog 3 månader :))) under perioden innan de brann & första månaden i ”nya”lägenheten så träffade jag en kille, men det funkade uppenbarligen inte.. vilket jag fortfarande tycker suger! Men jag har gått vidare, såklart att det är känsligt. Antar att de e så om känslorna är äkta?
I slutet av perioden i ”nya”lägenheten så började jag träffa ”fel” folk. Personer som använde droger, vilket jag inte hade några problem med att dom gjorde, bara jag håller mig ifrån de där! Men men, de blev ett väldigt intensivt umgänge med dom, vilket bara gjorde så jag mådde dåligt! Efter ett tag så fick de konsekvenser att vissa av dom jag hängde med använde droger. Så ”gruppen” splittrades.
Jag umgås idag inte med någon av personerna i fråga, jag går själv på egna begär och lämnar urinprover, vilket jag & myndigheter kom överens om när jag berättade på ett möte vilka jag träffade. För att själv inte ta några droger.

(Kanska va lite för öppen, men dom flesta vet redan om detta.)

Skolan började 2 veckor efter branden! Skolan går svinbra, studier & att komma till skolan! (Stolt över mig själv om man får va det?)

Jag & familjen har renoverat resten av lägenheten, målade alla rum, tak & tapetserade! Vilket blev bra!

Sen har det inte hänt så himla mycket, förutan att jag blivit 16år hihih ;)) och att jag träffat pappa :)

Likes

Comments

Hej alla fina, kom inget inlägg igårkväll som jag lovade er. Jag somnade (hihih)! Men mötet igår gick bra, städade mest igår. Kul va?
Idag åkte jag upp på stan & köpte en ny laddare för min mobil stöter bort vissa laddare efter ett tag? Och beter sig konstigt emellan åt, men men. Sen drog jag till skolan men mina lektioner va inställda så tog hem lite material, vem har pluggat? (Inte) jag iallfal! Efter skolan så följde jag med en tjejkompis som klippte sig, från långt till kort. Hade sån ångest först när frisören klippte av hela flätan, men det blev jätte fint!!!
Resten av dan har jag bara tagit det Lungt, lär bli några chill dagar, framöver.

Hoppas att ni har haft en bra tisdag, kommer nog ett inlägg ikväll, om vad som hänt senaste tiden. :)

Likes

Comments

Hej alla fina, till att börja med kan jag bara säga förlåt. Jag har verkligen glömt bort att blogga, eller jag har inte orkat.

Men vi har flyttat tillbaka nu, efter 3 månader med konstant ångest! vilket som verkligen har tagit hårt på mig. men nu är vi tillbaka! så skönt! kan inte ens förklara med ord hur glad jag är över att få vara i våran lägenhet och inte i någon annans. Jag har även bilvit ett år äldre sedan sist! 16!!!!! fyllde i onsdags, men vi firade inte så mycket vi åt bara sushi och familjen sjöng, i fredags firade jag med mina vänner, bjöd på mat och så hade vi lite festligheter. Svinkul! Nu kan jag lova er att jag ska lägga ner mera tid på min blogg!

Idag är ja ledig från skolan, skönt! Jag har ett möte senare idag annars händer det inget speciellt! hoppas ni fåren bra dag! vi hörs senare idag! lovar er att uppdatera mera!!

Likes

Comments

Hej, just nu sitter jag och äter kikärtssallad, Sjukt gott. Jag tog en springrunda, ungefär 3km. Jätte skönt att springa tycker jag, iallafall när jag mår som jag mår.

Likes

Comments

Hej alla fina, igår kom det inget inlägg för jag mådde helt enkelt inte 100%. Kan inte säga att jag vet varför men de var nog väldigt mycket tankar och ångest igår. Iallafall klockan ringde vid 08:30 igår, sen bar det av till vårdcentralen, mamma hade tid för "utredning" av sin axel. Sen åkte vi till gammal lägenheten hämtade post och jag körde lite bil men det gick åt helvte jag blev för arg och irriterad på mig själv. Sen var det utdelning av scheman i skolan. Det gick oxå åt helvete och jag gick därifrån, får ta det på måndag men mentorn! Tränade lite när jag kom hem och sen kom David en stund, mysigaste som vanligt! Sen kom ångesten, jag grät och grät, det fanns inget slut??? Min lillebror vill ut och spela pokémon, så jag hängde med. Ganska mysigt dock väldigt kallt!

Imorse vaknade jag själv vid 08:20 ungefär av att jag grät?? Förstår inte vad det är som händer i mitt liv. Tror bara det är ganska mycket just nu. Men det blir nog bättre (HOPPAS PÅ DET). Sen sonade jag om efter att jag hade ätit glass, HAHHAH. Vaknade vid 11 och gjorde frukost. Efter e har jag bara legat i sängen och samlar kraft till att gå ur och springa! Lär nog bli lite hemma träning! Ev lite bilkörning! Vi så se vad denna dag har att bjuda på.

Likes

Comments

Hej alla, godmorgon. Hoppas ni alla sovit bra & får en bra dag. Jag vaknade vid 08:36 av mig själv? Hoppades på att få sova ut idag, men nej.
Jag låg i sängen i typ 1,5 timmar innan jag gick upp, åt frukost & fixade mig. Snart kommer Tessan & hämtar mig så ska vi nog ta en lunch, efter de ska jag träna lite. Finns inte så mycket att göra i detta väder med regn & rusk.

Ha en fin dag, så hörs vi ✨

Likes

Comments

Godmorgon, dock är det typ lunch tid nu.. Jag vaknade vi 09 ungefär, gick upp vid 11 åt min chiapudding. Det var helt okej, kanske inte något jag skulle äta varje dag! Men det va okej, nyttigt vad jag vet?? Sen kom olivia vid 12 typ och vi snackade skit om allt och inget! Iallafall idag händer det inte så mycket, ska snart ta en powerwalk till lägenheten och hämta post. kolla till katten. Sen blir det nog mera träning i eftermiddag!

Jag har fått frågor om jag skulle kunna skriva mera om mig/min familj. Så jag tänkte berätta om min uppväxt..

Mamma och pappa träffades på ett behandlingshem, i Östergötland allt som jag har förstått de va bra när dom va där, pappa och mamma sköte sig! Sen kom jag och dom fick flytta från behandlingshemmet till Gusum, som jag har förstått de va pappa en helt okej pappa i början tills jag blev 2/3 år, sen började han med alkoholen igen som är hans "drog". Han blir agrisv och våldsam när han dricker för mycket.

Jag minns en händelse när pappa hade åkt in för misshandel, under mina 4 första år i liv s misshandlade pappa min mamma, så allt var ju inte "bra". Men till skillnad rån vad som hände så var det ändå rätt så okej! Pappa hade åkt in för misshandel på mamma, han kom ut drack alkohol. Kom hem till mig och mamma och fick spel på mamma. Sen kom slagen, han bara matade slag mot mamma överallt. Sparkade och slog saker, skrek och kunde helt enkelt inte bete sig! Så jag gick mellan som 4år och pappa knuffade mamma in i mig så jag flög in i väggen och slog i huvudet, tillslut kom polisen och tog över händelsen.

Pappa åker in IGEN för misshandel på mamma, sen kommer anmälan in till soc att pappa har misshandlat mig och mamma, så ah! Så jag får då ett (omedelbart lvu). Jag behöver då flytta ifrån mamma och bo hos några andra i 2 år.

Allt var bra till en början i familjehemmet, tills det eskalerade och mamman i familjen började "bestraffa" mig för saker doms egna barn har gjort. Ex: ätit godis på en onsdag, använd för mycket tvål. osv Så slagen började komma även där ifrån, jag började ljuga, jag åt inte som jag skulle, jag blev uppkäftig och jag ville bara där ifrån.

Efter ungefär 2 år i fosterhemmet så kommer det in en polisanmälan mot detta familjehem från en fotbollstränare, som resulterar i att alla barn som bor i detta familjehem får flytta hem igen eller till något annat familjehem, Jag får komma hem till mamma igen. Det va verken lätt för mig eller mamma som fick min lillebror i samma veva med att jag kommer hem!

Början va det väldigt mycket soc möten, Polisförhör. Tillslut fick jag en kontaktfamilj jag åkte till varannan helg. Allt va bra där och jag blev behandlad som jag skulle, mamma kämpade med mig och min lillebror. Det var väldigt mycket bråk mellan mig och mamma i början, jag hade ingen tillit till mamma eller någon. Kunde princip inte ens prata med någon!

Min och pappas relation har alltid vart lite konstig, han hör typ aldrig av sig när han är ute i frihet, bara när han sitter inne! Jag mins en gång när han ringde mig och sa att jag var en horunge och var inte värld att leva. Att mamma inte kan ta hand om mig och att hon inte vill ha mig! Vilket inte stämmer alls!!

Sedan när jag fick flytta hem igen så började jag 6:års och mobbingen började på ingång för jag beteende mig annorlunda, jag var tillbakadragen och vågade inte skaffa vänner! S det är bara ett mörkt hål i skolan mellan 1:an och 6:an.

Idag står jag fortfarande på mina 2 ben, starkare ä någonsin, med min underbara familj och vänner av guld!


Likes

Comments