Header

Valde att stanna hemma idag från skolan eftersom jag inte är helt frisk tyvärr, skulle gärna vilja vara med från start och träffa alla mina saknade  vänner som jag inte träffat under lovet. Men dagen fick spenderas hemma istället under ett varmt täcke, har ätit massor av apelsiner och det är väll bra, C-vitamin tror jag!

Nu skall jag och farmor kolla skidskytte i OS, hon var så snäll och kom och gjorde mig sällskap. Alltid så tråkigt att vara själv, men nu börjar det snart så måste skynda mig. 

 Väldigt enkelt klädval idag, ett par Harlems byxor från Cerry Couture, en T-shirt från Filippa K och mina underbara Ugg´s tofflor. Måste verkligen tipsa er om dem!

Love your self!

Filippa

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Dags för mig att betyg sätta lite igen, denna gången en ny produkt som jag aldrig sätt förr. Blemish gel från THE BODY SHOP är för att motverka finnar. För att få de att torka ut och inte fortsätta att synas i ansiktet. Tidigare har jag använt sticket från VICHY och tycker verkligen om det, men eftersom det egentligen är en sminkprodukt kändes det äckligt att sova med. Därför ville jag nu skaffa något som kändes fräscht och det är denna. En lukt av tea tree och ett genomskinligt gel gör allt bättre! 

Borsten jag applicerar detta med är en snedskuren svamp, skall jag vara ärlig vet jag inte namnet på denna typ men man applicerar med denna på läppglans ofta. Självklart tillkommer denna svamp/borste i förpackningen. 

Finns och köpa i alla THE BODY SHOP butiker runt om i landet, jag köpte min på en färga på väg till Norge som har ett utval från butiken. 

Love your self!

Filippa

Likes

Comments
Förkyldningstabletter, en bra bok och papper. Jag nyser var och varannan sekund. Vill verkligen inte vara sjuk, det är så himla viktigt att vara med de första skoldagarna då vi går igenom allt nytt. But, just make this to the best!

Love your self!
Filippa

Likes

Comments 

Nu när vi var iväg fick jag äntligen testa min nya necessär från Victoria´s secret som jag köpte i USA i julas. Den är stor, har en kvadratisk form och har även två våningar. Låter inte allt detta toppen? Men, en stor nackdel är att den är svår att packa ner. Eftersom man inte kan böja/vika den tar den en stor plats, och i en resväska är inte höjden så hög. Annars är allt grymt med denna, den glittrar fint och ser framför allt väldigt ren ut eftersom den är vit. Sedan kan säkert den bli lite skabbig snabbt, men än så länge, perfekt!


Dagen idag har tillbringats i en soffa med täcket över mig, jag känner mig inte helt 100 så frågan är om skolan får min närvaro eller inte imorgon? Men, en ansiktsmask och en varm dusch kanske jag kan orka en morgondag. Vi hörs när jag mår lite bättre!

Love your self!

Filippa

Likes

Comments

Hela morgonen har gått åt till att titta på OS och kampen om guldet till Sverige i längdåknings staffeten. Och, vi tog det! Grattis Sverige! Jag har även åkt på en stor förkylning, så dagen idag blir lugn.

Tillbaka till resan, vi åkte upp till Norge i Lördags morse då vi träffade Felicias familj vid färjan. Därefter väntade 5 timmar i bil och en veckas skidåkning. Förväntningarna var inte särskilt stora eftersom vädret inte brukar vara på topp under Februarilovet. Men, vi hade fel. 2 plusgrader, sol/moln och 1 1/2 meter snö. Ibland var det lite för blåsigt och sikten något sämre men, ofta grymt väder. 

Vi köpte ett 5 dagars liftkort och använde det till max. En kväll åkte vi även kvällsskidåkning, det var tända marschaller i backen och betydligt mindre folk. Felicia som aldrig hade åkt skidor innan var jätteduktig, de sista dagarna åkte hon lift själv och i de röda backarna. Stolt över dig!

 

Om vi riktar uppmärksamheten hemma i stugan var allt på topp, vi kollade på OS, spelade spel, åt gott och umgicks. Det bästa var att alla var glada och att ingen var skadad. Jag hoppas verkligen att alla tyckte det var en bra resa för det tyckte jag. Som tur är, är jag tillbaka om 8 veckor. 

Mer bilder kommer att komma upp under gång, jag tog inte så mycket med min kamera men Felicias pappa tog lite så ska be honom skicka över några fina, kram!

Love your self!

Filippa

Likes

Comments

Skönt att ha internet igen, skönt att snart gå ut ur bilen och stå på svensk mark. Vi har fått åka massor av omvägar idag eftersom det var snöstorm när vi åkte från stugan. Men, 7 timmar senare har vi nu bara två timmar hem.

En resumé från min del (filippa) kommer imorgon, och kanske Felicia också gör det! Nu ska vi i alla fall vara packa upp och sedan blir det Mello ikväll. Har faktiskt inte sett ett enda program detta året. I vilken stad är det idag?
Love your self!

Likes

Comments

En dag fylld med kärlek, glädje och skratt. För oss har inte alla hjärtans dag någon stor betydelse för oss, men när något kan firas ska det göras! Här kommer en bildbomb på oss från alla år, vissa mer fula en andra. Men inget hat idag va? Det är ju faktiskt Alla hjärtans dag!Massor av kramar och pussar till er där ute! Och till alla våra kompisar, släktingar och familjer, ni vet att vi älskar er!

Love your self!

Likes

Comments

Torsdag, mer än halva veckan har gått. Den har inte bara gått förbi oss utan vi har varit med om massor. Felicia har lärt sig åka skidor, Filippa har utvecklats på skidor, vi har bara umgåtts,vi har badat, vi har åkt skridskor, åkt pulka och även ätit massor av gott!

Som tur är, är inte veckan över utan vi kan fortsätta att njuta i två dagar till. Därefter är det dags att vända hem igen och återvända till vardagen. Men, NJUT!

Vi skall även tacka er, för vi har slagit besökrekod denna veckan. Tack!

Love your self!

Likes

Comments

Nu tänkte vi att det var dags med en tävling igen, och eftersom inga deltog förra gången, försöker vi igen. Svaren mailar ni till oss på: feliciaochfilippa@gmail.com . Priset är ett naglekit, lycka till!

1.Hur många läsare har vi per dag?

1. 250 st   X. 700   2. 400

2. Vilka sporter har Felicia gått i?

1. Friidrott, Simning, Cheerleading X. Friidrott, Cheerleading, golf 3. Cheerleading, Handboll, Gymnastik

3. Hur läge har Felicia och Filippa känt varandra?

1. 10 år X. 1 år 3. 12 år

4. Vilken bok var " Månadens favorit" för Filippa i oktober?

1. Egoboost X. Isabellas Hemligheter 3. 1000 gånger starkare

5. Hur träffades Felicia och Filippa?

1. Genom ett läger X. Våra föräldrar 3. Vi är släkt

6. Hur många produkter har Felicia från The body shop?

1. 15 stycken X. Inga 3. 30 styckenLove your self!

Filippa

Likes

Comments

Många tycker att det räcker med månadspeng eller vad man nu har, själv håller jag med om det. Men, lyckan och känslan att man har tjänat sina egna pengar och kämpat för dem själv är oslagbar. 

13 tycker jag är en ganska bra ålder börja bli mer insatt i sina egna pengar och försöka få ihop något själv. Många kämpar verkligen med att få ihop den där 100 - lappen medan andra bara kan be om den. Och det är så det är, livet är orättvist men huvudsaken är att aldrig ge upp. Det finns så mycket att göra om man vill tjäna sina egna pengar, t.ex städa, plocka ut diskmaskinen, ta tvätten, hämta syskonen från dagis, vara barnvakt, hjälpa andra människor med något dem behöver hjälp med, hjälpa till eller ta hand om trädgården eller som jag börja sälja GT. Det är det jag tänkte ta upp idag. 

Jag har bara hållit på i 3 veckor men jag kan säga att man lär sig mycket bara på dom tre. Jag har lärt mig att sälja in mig hos andra, jag har lärt mig att redovisa hur mycket man har sålt och hur mycket man har tjänat. Jag har också lärt mig att kämpa lite mer än vanligt, visst jag har fått hjälp utav mina föräldrar men, jag har satt ett mål för mycket jag ska tjäna under en gång och tänkt på det under tiden när jag gått. 

Man hör så mycket ungdomar som säger att dem inte orkar eller att dem inte vill. Antagligen har dem inte känt känslan att tjäna ihop sina egna pengar, att kunna köpa tröjan för det jag har kämpat för. Men, om de skulle göra det, tror jag de skulle fortsatt. Varför? Jo, har man hittat ett jobb som passar en själv och kommer in i dem rutinerna blir det inte lika svårt. Och att någon ger en pengar som man är värd är också roligare att kämpa för. 

Detta var min åsikt om detta, hoppas att ni får chansen eller söker er chansen att testa på att jobba, grymt kul och grymt lärorikt. 

 

Puss! Love your self!

Filippa

Likes

Comments