Jaaaag e tillbaka, woho give me some champagne!

Some catch up, jag och Sebastian är fortfarande tillsammans och vi har skaffat en ny familjemedlem, prinsessan Zelda! En liten mops tik på nu 6 månader, mammas tjej börjar bli stor!
Tanken med min lilla comeback är att utveckla bloggandet med annat skoj som veckans tips om skönhet, hälsa och annat skoj! Youtube är också något som kommer användas så det ska bli väldigt roligt!

Håll utkik 🤓

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tjena Tjena, var ett tag sedan!

Jag och pojkvännens familj tog en trip till Stockholm idag och shoppa lite samtidigt som vi passa på att hälsa på min kära mamma och styvfar, tufft att ha dom en bit ifrån sig, ännu värre med pappa som bor i London! Imorgon förmiddag ska jag fixa mina naglar och sedan blir det vidare hem mot Eskilstuna för att fira min käraste Josefin, let's party baby

Likes

Comments

I fredags fick jag äntligen nycklarna till min nya lägenhet, det känns så spännande och för mig var det en självklarhet att min kärlek skulle få en nyckel så vi är väl lite halvt sambos kan man säga;)
Lördagen spenderades med att först släktfirande hos Sebbe och sen drog vi vidare på fest hos hans bror, och jag mår som jag förtjänar idag alltså, usch usch usch!

Likes

Comments

Idag har jag fått lite boring vuxenärenden gjort men också hunnit med att fika med mina tjejer Molly och Josefin, vi satte oss på Moccadeli och myste! Jag och Josse befinner oss just nu på ELIT stadshotell här i Eskilstuna och väntar på pojken min som fyller 20 hela år imorgon, så natten spenderas där!

Likes

Comments

Jag är så jävla trött på att vara förkyld, jag behöver sommar typ igår. Mina dagar har bestått av att vila, hur boring som helst men har haft finaste killen som tagit hand om mig som tur är så ensam har man iallafall inte varit. MEN någon jag saknar så extremt är min Molly, har inte träffat henne på över 1 vecka och börjar få lite ångest alltså, hatar att vara ifrån mina vänner!

Likes

Comments

​inte helt fel att ha denna snygging framför sig, glad att jag har dig trots att du får mina ben att se bleka ut, challenge accepted

Likes

Comments

Likes

Comments

Den här helgen befinner jag mig i Västerås hos fina Sebastian, han hämta mig i torsdags och planen är att jag åker hem imorgon, verkligen skönt att komma iväg lite!

Likes

Comments

Inte för att jag tar studenten men hörde jag fest liksom?

Likes

Comments

Likes

Comments