Header

Idag blev det ett arbetspass i butiken mellan 9.30-18.00. Riktigt kul att jobba lite nu när man bara går och väntar på studenten. Efter en lång jobbdag och trötta fötter kom jag hem till killen som väntade på mig. Slutade med att vi kollade på film och åt hamburgare. Helt plötsligt blev klockan 22.00 och jag känner hur tröttheten smyger sig på. En bra dag helt enkelt. Nu samlar jag nya krafter för imorgon då det blir jobb på annan ort!

Bästa hamburgaren!... köttet ser bränt ut, men det är bara filtret som förstör haha.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Måste bara göra en throwback här. Denna pastan på Coffehouse by George. Alltså wow! Skulle kunna äta flera stycken. Rekommenderar starkt att ni testar denna någon gång. Carbonara borde den heta om jag minns rätt.

Try it out!

Likes

Comments

Snart är det dags, dags för studenten! Herregud vad tiden gått fort. Trots allt slit och tuffa perioder så kommer jag sakna skolan på något vis. Alla vänner, klasskamrater och den härliga atmosfären i skolan. Var ska jag ta vägen nu? Ser så mycket fram emot studentdagen och kunna avsluta den med mina underbara vänner sent på natten. Helt sjukt att allt kommer ta slut. Nu får jag bara hoppas på att resten av livet kommer bli strålande bra!

Likes

Comments

Seg dag idag!

Idag blir det bara till att lata sig, kanske gå ut och gå en sväng och avsluta kvällen med en danslektion. Helt okej!

Nu ska jag i alla fall fortsätta kolla på The Vampire Diaries <3

Källa: We Heart It

Likes

Comments

Nu när det närmar sig första advent så har jag fått en sådan total julfeeling! Jag vill bara pynta och göra det fint. Vi har kommit överens här hemma om att köpa in lite smått och gott för att göra det stämningsfullt. Vår nya altan är helt vit och vad passar då bättre än att inreda med lite snygga vita och röda föremål?

Först av allt har vi bestämt att köpa en lysande hjort. Tycker det är så gulligt, men ändå stilfullt.

Likes

Comments

Är så extremt sugen på att köpa ett par nya skor.

Har ett par Adidas Superstar skor. De helvita. De är bara så bekväma att gå i att jag vill ha ett par till. Skorna på bilden lockar lagom mycket...! Har tänkt att köpa de vita skorna med rosé färg på sträcken, liknande de på bilden.

Hur snyggt skulle inte det vara?

Källa: We Heart It

Likes

Comments

Hur många fixar sina egna naglar? Med förlängning och gel/akryl. I know I do. En sådan kul grej att hålla på med på fritiden. Göra sig fin och kunna bestämma helt själv på sina egna villkor hur man vill ha det. Älskar det!

Härnäst vill jag nog ha babyrosa naglar... eller matt svarta med guld glitter. Så snyggt!

Källa: We Heart It

Likes

Comments

När man inte kan sova och ligger i sängen sökandes efter inspo på lite inredning. Men hallå. Guld och marmor är väl ändå bara för snyggt? Älskar!

Likes

Comments

Senaste inköpet från Nelly! 2 paket med singelfransar och 2 paket med hela fransar eller vad jag ska kalla det och ett lim. Har kvar lim från Duo, men gillar att testa lite olika så det ska bli spännande att testa. Har aldrig heller tidigare testat märket Eylure, så jag hoppas det blir bra.

Likes

Comments