Summerburst, där allt försvann

Hmm, om man skulle börja blogga igen, de va tanken som flög förbi, och ja varför inte? Dock ska man kanske ha något vettigt att prata om? Eller det är okej att bara skriva massa trams?
Oavsett

Heeejjjj!!😍
Förra helgen jobbade jag på fredagen till 12 sen var det rätt hem och packa, ge katten mat (japp jag har skaffat katt) och sen började Frida hetsa om att jag skulle vara klar eftersom jag e tidsoptimist o aldrig e klar i tid, hehe..
Sen begav vi oss mot göööööötet!! Ganska trevlig bilresa med go musik lite tagg!
Vi kom fram vid 17 typ, så de blev lite stress väl framme vid incheckning.
Vi förfesta på hotellet och då fick vi besök från hotellpersonalen som bad oss stänga dörren? Fatta han inte att de va en invit till andra att komma in? Vi behövde inte sänka volymen trots att volymen va på max, utan de va grannen som fick skäll o skulle sänka volymen, life.
Sen bleee de rave på Ullevi, vi hittade Fridas bror och hans polare och följde med till deras hotellrum o där fyllde vi på lite vätska, o sen tillbaka o dansa o fucka loss o sen gick de utför, eller ja, söp bort min bästa sminkborste och min elcigg och ja förståndet försvann nog också en stund, väldigt nöjd med min insats ändå.

Sen blev de dag 2, vi käka frulle redan vid 08 på morgonen (ja vi ställde alarm, annars hade vi sovit bort dagen) sen gick vi upp o sov 1 timme till, sen va de dags att gå ut o shoppa på stan ett par timmar, käka bakis lunch, vilket blev sushi för min del sååklart, finns inget bättre
Sen va de på det igen och ja SB va svin kul, såg en del ”kändisar”, dansade, skrek, hoppade, söp, käka nattamat på max, och hade en jääääkligt bra kväll o jäkligt bra sällskap!
Tack för mig, puss.

Felicia

Gillar

Kommentarer

Instagram @feliciamariaj