2015 - wow vilken resa det har varit! Så mycket har hänt och jag har växt så mycket som person.

Sista terminen i skolan:
Jag påbörjade min allra sista termin av gymnasiet, förberedde mig för exams och allt som har med att ta studenten att göra. Jag åkte till Tjörn för att plugga och skrev upp tre kollegieblock. Jag fick sår på mina händer av allt skrivande. Men på något sätt tyckte jag att det var avslappnande att sitta där med min musik och mina överorganiserade papper, mina pärmar som var organiserade in till sista studynote, men flipcards i olika färger och hem och allt. Satan vad duktig jag var egentligen.

När exams var över och jag var mentalt exhausted, var det dax för studentresa, utsparkslekar och tillslut studenten. De nästan två veckorna mellan sista provet och studenten var några av de bästa veckorna i mitt liv.

Resor:
Jag har även hunnit med lite resor detta året: Nice, Barcelona och mitt älskade London. Gud vad jag älskar att resa!

Viktnedgång:
2015 var även de året jag tog tag i min vikt. Jag gick ner 18 kilo och nådde mitt mål.

Råttan:
Vi välkomnade råttan in i våra liv, Chabo, hans riktiga namn, är vår bebis.

Ett riktigt bra år:
Det har varit ett bra år rent generellt. Jag har lyckats med mycket, misslyckats med lite och haft ett riktigt roligt år. Jag är tacksam för så mycket och jag hoppas att detta året blir lika bra, om inte bättre!

Likes

Comments

Nu är jag tillbaka på mitt älskade Tjörn! Sjöboden ska kläs om, så medan vi låter männen i familjen sköta byggandet då tar jag barnen, i ett hopplöst försök att slippa laga mat eller såga plankor.

Jag körde upp igår efter jobb, vilket betyder att jag var uppe typ 22.30, innan jag hade somnat var klockan typ 1 - halv 2. Uppgång imorse typ 7, dvs mitt i natten! 😩

Tanken är att vi ska vara kvar här över min födelsedag, är så opeppad på de. Vill hem. Familjen i all ära, men min familj är intensiv.

Likes

Comments

Jag är snart 19 år, och jag har nog aldrig varit såhär osäker på mig själv och på mina val tidigare. Jag blev inte antagen till någon kurs, jag har fortfarande inte något jobb till hösten (förrutom simtränar-jobbet), jag bor hemma och vet fan inte vad jag ska/vill göra med mitt liv. Det är rätt sjukt att jag har sett fram emot detta så länge jag kan komma ihåg; att ta studenten och inte behöva gå tillbaka till skolan igen. Men nu vill jag inte göra anything but.

Jag vill vara ensam, i en egen lägenhet och göra de som passar mig. Jag vill bli något, jobba med vad som helst men helst något som intresserar mig. Jag vill försvinna, från mig själv och mina misslyckanden ett tag. Lämna allt bakom mig. Flytta här ifrån, långt bort. Jag vill duga. Jag vill inte vara osäker. Nu sitter jag här med ett enormt behov av disciplin och stabilitet och fasar för hösten. 

Likes

Comments

I fredags var jag ute med Trine Och Agnes, en liten going away grej för Agnes som nu är på tågluff. Jag stack till Trine direkt efter jobb, vi förfestade lite där och sen stack vi till kb.

Idag bjuds det på en tripp till bo Ohlsson men Alexandra och hennes mamma, samt min mamma. Och ikväll blir det bio men alexandra och Elise, Paper Towns som jag äntligen har läst klart! Hade egentligen en jobbintervju klockan 12 för ett företag i Spanien. Men är absolut inte redo för att sticka nu.

Likes

Comments

Efter ett par intensiva men väldigt härliga dagar i Jönköping är jag hemma igen, trött som bara den. Jag har varit där på simläger, då jag inte simmar längre så tar jag den tråkiga rollen som simtränare och ser till att barnen har ett roligt läger istället.
Vi bodde på en supermysig camping nästan precis vid elmia och spenderade naturligtvis mer tid på rosenlundsbadet än någon annan stans. Vi hade även två träningar på ett utomhusbad, men det var så sjukt kallt både uppe och nere att träningarna fick kortas ner.
Hade piknick med mina kids på onsdagen, jag och tjejerna körde och handlade allt man kan önska sig på en piknick, sen spelade vi några rundor kubb, pratade om lite allt möjligt och åt tills vi mådde illa. Det är dom stunderna med barnen som man värderar så himla mycket.
Hur ska jag någonsin kunna lämna simningen och dessa underbara ungar bakom mig?

Likes

Comments

Jag har fuckat upp något, det vet jag. Saker och ting är inte som dom brukar vara. Vi är inte där vi har varit så himla länge. Ångest. Ångest är allt jag känner. Paniken börjar komma ikapp, verkligheten slår mig i ansiktet som en riktig smäll på käften, flera gånger.
Jag vill gråta, Slå sönder saker, skrika och försvinna - försvinna från min egna fucked up värld.
Jag vill att han ska säga att allt är okej, att han accepterar mig på mitt lägsta, att han finns här för mig och att han kommer hit, tröstar mig och håller om mig.

Likes

Comments

Första kvällen är avklarad och första morgonen har i princip precis börjat. Jag är som vanligt uppe tidigare än jag borde. Men med tanke på att jag gick och la mig lite över 11 igår så är det inte konstigt. Att vara uppe först betyder dock kvalitetstid med kusinerna, Freja och Bertil som alltid, utan tvekan, är uppe först. Vädret är sådär, eller, inte alls bra faktiskt.

Det är dock mysigt att hänga med alla igen, var tveksam på det innan, men släkten är väl typ bäst och värst på alla möjliga sätt. Men jag älskar dom allihop. Och tror att alla mår bra av att vara här ett tag.

Likes

Comments

18 år, körkort och fast i baksätet. Detta är mitt liv just nu. Tänkte att jag kanske kunde köra lite, mamma började, pappa tog över rätt snabbt och nu halvligger jag här i baksätet och dampar loss pga uttråkad.
Men eftersom jag redan skrivit av mig tre gånger i min lilla notebook, satt om löshåret och satt upp håret, läst 70 sidor, skrivit träningspass till simlägret och kollat alla sociala medier 15 gånger, så ska jag nu dela med mig av mina tankar kring aktiviteter för er som är fast i baksätet, som mig:

1. Lyssna på musik, bra musik. Vem pallar sitta med dålig musik i lurarna. Gör en lista men alla favoriter, gamla som nya. Blasta musiken och bara njut.
2. Tvinga dina vänner att vara sociala, prata om allt mellan himmel och jord, irrelevanta grejer, kom på skämt, du har all tid i världen att störa skiten ur dina vänner på sms, snapchat, och liknande sociala medier.
3. Om era vänner är som mina och inte är sociala, skriv saker. Texter, blogginlägg, statusuppdateringar, osv. Skriv en bok, varför inte egentligen?? Hade lätt gjort de om jag hade varit smart nog att köpa Word innan jag åkte.
4. Kolla på film/serier/whatever - detta var min första idé, men denna briljanta tanke stötte på problem på vägen: 1. Datorn har ingen usb-ingång (älskar min golden MacBook, men hur låst är man inte??), 2. Efter många om och men fick jag in lite filmer, men tänkte ju givetvis inte på att ladda ner ert fungerande uppvisnings-program, 3. Så nu har jag en film men vill inte kolla på den än.
5. Gör världens bästa snapstory.
6. Var dryg, asså riktigt dryg, tills dom inser att du inte vill sitta här i baksätet.
7. Sov - är ett alternativ om du kan sova när det är ljust. Jag kan inte det.
8. Läs en bok eller två. Jag tröttnar så fort så pendlar just nu mellan två böcker.
9. Gör fula miner till de bilar ni kör förbi. (Beroende på hur mogen man är)
10. Googla allt. Då menar jag allt. "Vilka djur finns det på Kolmården?", "varför är bilsäten obekväma?", "Britney Spears 2007", "caitlyn jenner speech espys 2015". Googla. Allt.

Möjligheterna är många. Eller... Några stycken i alla fall.

Likes

Comments