VECKANS SCHEMA

Santa Barbara

Hej fina! Måndag igen efter en väldigt bra vecka, har haft den roligaste helgen sen jag kom hit så idag är jag på jättebra humör trots att det är måndag. I fredags kom några tjejer från San Diego hit så vi samlade ett roligt gäng hemma hos oss innan vi drog till IV (collegefesterna) och hade en lite för rolig kväll. I lördags fyllde vår danska babe Clara år så då överraskade vi henne med en middag på Smitty's (älskar!!) och sen drog vi på en hemmafest. Men nu till en ny och förhoppningsvis lika rolig vecka, tänkte skriva hur en vanlig vecka kan se ut här i Santa Barbara för jag vet att jag är väldigt dålig på att skriva om vardagen här, so here we go;

Måndag: Måndagar är lite sega då jag har två lektioner (ni bah ooooj vad jobbigt haha). Sitter just nu på min marketingkurs som håller på från klockan 6 till 9 och den är gaaanska långtråkig så vill bara hem just nu och öppna min chipspåse <3
TIsdag: En väldigt chill dag med bara en morgonlektion så sen är jag ledig hela dagen. Jag brukar ofta dra till stranden efter den här lektionen men jag har ett prov nästa måndag som jag inte börjat plugga än så imorgon tänkte jag dra till ett café och plugga i några timmar.
Onsdag: På Onsdagar hag jag också bara en lektion så då ska jag ner på stan (CSN-lånet kommer nämligen då hehe) för jag behöver lite nytt smink och en halloweenoutfit.
Torsdag: Något som jag älskar är att det blir helg på torsdagar här, det är en rule att man inte väljer kurser på fredagar för på torsdagar brukar alla festa. Dem flesta som är över 21 drar ut på klubben men eftersom man bara är 20 :-))) så brukar vi bara hänga i vårt complex. På torsdag är det dock någon sorority som har filmkväll med gratis pizza och skräckfilm så jag och Kajsa tänkte dra på det.
Fredag: På fredag är planen att vi ska dra massor tjejer till LA och sova där en natt för att gå på en halloweenfest, sååå kul!
Lördag: Halloween är ju en stor grej här så dem här veckorna innan och efter halloween klär typ alla ut sig haha. På lördag ska vi till en kompis på halloweenfest här i Santa Barbara och jag älskar ju temafester så är riktigt taggad!
Söndag: Vara bakis och plugga hela dagen är det enda som står på schemat tyvärr haha, men så var det va efter en rolig helg.

Gillar

Kommentarer

Barbro Wärn
,
Fullt upp ser jag. Sköt om dig❤️