VECKAN I BILDER

Santa Barbara

Den här bilden summerar typ hela min vecka haha, har nämligen legat på stranden nästan varje dag. SB har bjudit på underbart väder (som vanligt...) så innan, mellan och efter lektioner har jag gått ner till stranden vid skolan och solat.

På Torsdagen hade vi fått en invite till Marshmellos releasefest i LA så lite spontant tog vi en uberresa till the golden citäääy där vi spenderade vår torsdagskväll. Det var en jätterolig kväll med världens roligaste tjejer. Är så glad att jag träffat så fina människor här!! Vi såg även Tyga och Lil Pump m.fl uppträda vilket var jättekul då jag fick höra många av mina favoritlåtar live.

Dagen efter var vi hundvakt åt världens sötaste Kodak <3 Ring mig när ni hittar något bättre cure för bakisångest taaaccK. Ja jag har blivit en såndär jobbig jävel som blandar svenska och engelska :-(
På kvällen festade vi en sväng men jag valde att inte följa med ut utan somnade med min pojkvän i facetime istället <3

Igår valde vi för första gången vi kom hit att inte festa på en Lördag. Vi valde istället att gå ut och käka med några andra tjejer på Finneys här i SB, valde en hamburgare (som alltid) och den var jättegod!

Vaknade upp idag utvilad och pigg (för första gången på många söndagar haha) så jag och Bella bestämde oss för att möta upp Clara och hennes pojkvän på ett nyöppnat café nere vid Mesa som heter "Lighthouse Café", sååå mysigt! Vi har suttit här i några timmar nu så vi ska snart hem för att åka och handla lite mat inför veckan.
PUSS <3

Gillar

Kommentarer

malinhardstahl
malinhardstahl,
Ser så härligt ut! Följ mig så följer jag såklart dig 😊
nouw.com/malinhardstahl