MITT NYA JOBB

En dag i livet, Frågor & svar

Hej Felicia! Jag såg på din Instastory för ett tag sedan att du jobbade för Claudia Galli Concha, kan inte du berätta mer om det?
Grattis till jobbet också! Kram
Hej, tack snälla och visst kan jag det! Har inte skrivit ut det på bloggen riktigt än eftersom det är så pass nytt men det stämmer, någon vecka innan jag kom hit fick jag ett nytt jobb! Claudia skrev i en facebookgrupp jag är med i att hon letade efter en driven och kreativ tjej som ville hjälpa henne med hennes barnklädesföretag @Poccipocci.se genom att ta hand om företagets sociala medier. Jag kände direkt när jag läste den att det var helt rätt, även om det inte var planen att jag skulle jobba här i USA. Ibland känner man i hela kroppen att något är rätt och det var precis vad som hände här, brukar inte få den känslan så ofta men jag kände redan innan jag sökt in att jag skulle få jobbet. Sjuk magkänsla!! Det var många som sökte jobbet så när Claudia skrev att jag fick det blev jag världens gladaste. Har jobbat hos henne i 2 månader och det är hur kul som helst, jag tar främst hand om företagets Instagram med bilder, samarbeten osv men det här är bara början och om det fortsätter gå så bra som det gör nu kan jag bara se en ljus framtid med Claudia och Pocci!
Tack Claudia för att du tror på mig och för att du är så inspirerande, om jag blir hälften så cool som dig så kommer jag vara mer än nöjd! ;-)

Gillar

Kommentarer

Victoria
,
Hur mycket kostar maten per månad? Alltså endast livsmedel och inte restauranger och liknande? 😊
feliciamaja
feliciamaja,
hmm skulle säga 500 i veckan kanske om man lever helt okej, så 2000 i månaden på mat minst 😊
nouw.com/feliciamaja
IP: 173.231.62.73